#SERIOUSLYFUN

Roligare möten och events i Stockholm

Letar ni efter ett ställe där ni kan förena nytta med nöje? För kick off, 3/5-kamper, möten och events – då hälsar vi er välkomna till JumpYard i Barkarby – en 3000 kvm stor trampolinpark (med mera!). Här har vi Sveriges längsta foampit och en park täckt av roliga trampoliner. Våra kunder har ofta egna idéer för dagen och vi är såklart öppna för förslag! Boka er dag hos oss – en kick off, möte eller event med en annorlunda twist.

Vi har öppet 10.00–20.00 på vardagar och 10:00-19:00 på helger. Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-25 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på barkarby@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm och HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har gott om parkeringsmöjligheter (taxa). Du åker med SL från Barkarby Pendeltågsstation med buss 541 eller promenerar i 10 minuter från pendeln.

Boka en fartfylld kick-off i Stockholm

Visa upp din inre gladiator för dina kollegor i vår battle beam! I vår stora trampolinpark kan du tillsammans med kollegorna utmana varandra i trampolinhoppning, spela dodgeball, golfsimulatorer eller se vem som klarar vårt Ninja Race snabbast!
Vi har något som passar de flesta. Är ni ett peppat och tävlingsinriktat gäng gladiatorer eller vill ni bara snackas vid över minigolf? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en kick-off som passar er!

Alla priser är inklusive moms.

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 500 kr per deltagare.

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr per deltagare.

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, Battle Beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp, 275 kr per person (ca 1-2 timmar, min 6 personer).
5-kamp, 395 kr per person (ca 2-3 timmar, min 6 personer).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr per deltagare.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på barkarby@jumpyard.se eller ring på tel: 08-36 20 80

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.