AKTIVITETER FÖR SKOLKLASSER HOS JUMPYARD

ROLIGA AKTIVITETER FÖR SKOLKLASSER

Anta en kul utmaning med din skolklass! Vi på JumpYard tar dagligen emot klasser och grupper som vill ha en fartfylld och spännande upplevelse tillsammans. Förutom att bygga styrka, balans och kondition så är det väldigt roligt på trampolinerna! En stor fördel är att vi även har andra roliga aktiviteter utöver trampolinerna – läs mer om vilka aktiviteter som finns på din lokala JumpYard.

BOKA ERBJUDANDE FÖR SKOLOR I DESSA PARKER

Vi erbjuder ett kul upplägg för klassen med:

  • Trampolinhoppning och annat kul
  • Alltid personal på plats som guidar och håller ordning
  • Alltid ett trevligt café med mat och dryck
  • Grupprum finns oftast dagtid

Läs mer om priser och upplägg på din lokala JumpYard!

MINNESVÄRDA AKTIVITETER FÖR SKOLKLASSER

Trampoliner, parkour och gemenskap – de flesta blir glada och förväntansfulla av att höra att skolan eller fritids tar med dom till JumpYard. Ha det grymt roligt ihop under ett par timmar av adrenalinfyllda och svettiga aktiviteter. Runt i lokalerna finns vår personal för er säkerhet, för rolig inspiration, för att ge svar på era frågor och annat praktiskt ni behöver hjälp med. Låt oss på JumpYard hjälpa eleverna ur sina comfort zones och utmana sig själva utifrån sina egna personliga förutsättningar.

Här kan ni utmana klassen med riktigt roliga skolaktiviteter. På JumpYard tar vi emot skolklasser och fritids som vill ha en extra rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Här blandas styrka, balans och uthållighet och er klass får ett härligt gemensamt minne. Vi garanterar att det finns något för alla, från lite lugnare aktiviteter till mer vågade utmaningar. Vi tar säkerhet på allvar och du som lärare kan känna dig trygg med att vår personal hjälper och vägleder eleverna. På JumpYard skapas en rolig dynamik och det är en perfekt teambuilding aktivitet för er klass. För att boka rolig aktivitet med klassen hos JumpYard – Besök er lokala JumpYards hemsida!