JumpYard öppnar invid C4 Handelsområde i Kristianstad

I april öppnar JumpYard sin nionde park invid C4 handelsområde i Kristianstad. Parken är kedjans första tillskott under 2021 och byggs i klassiskt JumpYard-manér, vilket innebär mycket mer än bara trampoliner.

För att locka en ung och kräsen publik installeras en Sky Rider i taket, banan är ca 60 meter lång och löper ovanför parken. Utöver Sky Rider erbjuds gästerna inomhusfotboll, Ninjabana med rampavslut och ett kul parkour-område. Dessutom kommer parken att ha andra populära aktiviteter som Wipe Out (snurrande armar), Hopp-TV-spelet Valo, JumpTower, Foam Pit och en High Performance-del.

”Att öppna en helt ny park under en pandemi är en utmaning. Men vi tror på JumpYard och satsar på Kristianstad. Vår plan är långsiktig och tack vare goda relationer med leverantörer och inte minst våra fantastiska team i parkerna har vi fortsatt kunna hålla fast vid våra expansionsplaner”, säger Pelle Möller VD för koncernen. ”Vår expansion i Sverige fortsätter med ytterligare parker under 2021, och det känns fantastiskt”, fortsätter Pelle.

JumpYard öppnade sin första park i Barkarby hösten 2017 och blev en omedelbar succé. Sedan dess har koncernen utökats med parker i Helsingborg, Göteborg, Nacka, Karlstad, Köpenhamn, Åre och Västerås. JumpYards löfte ”mer än en trampolinpark” uppfylls verkligen i och med den senaste parken i Kristianstad.

Som ”peppare”, i samarbete med Generation Pep, är vi stolta över att inte bara kunna erbjuda häftiga attraktioner – utan också att bidra till rörelse. JumpYards långsiktiga mål är att bli Sveriges näst största sport, sett till mängd rörelse. Förra året gick vi förbi bandy och volleyboll, i år ska vi förbi pingis och konståkning då vi siktar på en miljon aktivitetstimmar. Om 5 år ska vi förbi innebandyn och sen är det bara fotbollen kvar” säger Pelle Möller.

För mer information, kontakta:

Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se, 070-426 82 62

Pressbilder: https://www.jumpyard.se/pressrum/ (bilder från Kristianstad kommer)

JumpYard Concepts AB