Premiäröppning för JumpYard Kristianstad 12 juni

Wow! På lördag 12 juni öppnar vi JumpYard Kristianstad. Parken bjuder på en hel del coola aktiviteter, och en liten nyhet är sektionen för yngre barn. Under öppningshelgen har vi 50% rabatt på hopptid.

Trampolinpark och aktivitetscenter

Parken har flera olika pulshöjande aktiviteter – upplev Wipe Out (snurrande armar), battle beam, hopp-TV-spelet Valo, JumpTower, Foam Pit och “borgen” – vårt High Performance-område! Inom kort levereras också Clip ‘N Climb – vår populära klättring. Vi planerar redan för kommande kurser och camps, du kan läsa mer om detta på hemsidan.

Passa på! Under sommaren har vi superroliga camps för barn och unga, läs mer på www.jumpyard.se/kristianstad

Välkomna till oss på Fundationsvägen 5, invid C4 Handelsområde

Följ oss på Instagram/ Facebook/ TikTok @jumpyardkristianstad