JumpYard storsatsar på en ny park i Örebro

Snart är det premiär för JumpYard Örebro! Parken är kedjans tredje bygge under 2021 och givetvis levereras det fler aktiviteter än bara trampoliner. Vi tar kul på allvar och i Örebro satsar vi på el-gokarts, där banan löper i två våningar, s.k multi level gokart - riktigt roligt enligt de som testat!

Satsningen på att locka en bred publik fortsätter.

I Örebro installeras en Sky Rider i taket och banan, som är ca 60 meter lång, löper ovanför parken. Utöver Sky Rider erbjuds gästerna gokart, inomhusfotboll, Clip ’N Climb, ninjabana och cardio wall. Dessutom kommer parken att ha andra pulshöjande trampolinaktiviteter som Wipe Out (snurrande armar), battle beam, hopp-TV-spelet Valo, JumpTower och ett High Performance-område!

Vädersäkra året-runt-aktiviteter blir alltmer populära bland familjer, men även för skolklasser och föreningar som ser JumpYard som ett attraktivt alternativ när det planeras t ex säsongsavslutningar eller kick offs.

”Vi ser en ljusning i besökarantalet efter corona och timingen känns helt rätt. Vi tror på konceptet och satsar på Örebro! Vår plan är långsiktig och tack vare goda relationer med leverantörer och inte minst våra fantastiska team i parkerna fortsätter våra expansionsplaner”, säger Pelle Möller VD för JumpYard. ”Vår expansion i och utanför Sverige fortsätter med ytterligare kraft under 2021, och det känns verkligen fantastiskt”, fortsätter Pelle Möller.

JumpYard öppnade sin första park i Barkarby, Stockholm hösten 2017 och blev en omedelbar succé. Sedan dess har kedjan utökats med parker från Åre i norr till Köpenhamn i söder. JumpYards löfte ”Seriously Fun” uppfylls med råge i och med den senaste parken i Örebro.

Generation Pep
Som ”peppare”, i samarbete med Generation Pep, är vi stolta över att inte bara kunna erbjuda häftiga attraktioner – utan också att bidra till rörelse. JumpYards långsiktiga mål är att bli Sveriges näst största sport, sett till mängd rörelse. Förra året gick vi förbi bandy och volleyboll, i år ska vi förbi pingis och konståkning då vi siktar på en miljon aktivitetstimmar. Om 4 år ska vi förbi innebandyn och sen är det bara fotbollen kvar” säger Pelle Möller.

För mer information, kontakta:

Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se, 070-426 82 62

Pressbilder: https://www.jumpyard.se/bildbank/ (bilder från Örebro kommer)

JumpYard Concepts AB

559055-6717