#SERIOUSLYFUN

Klättra med barn i Göteborg – testa JumpYard's klätterväggar Clip ’N Climb

Letar du efter ett roligt ställe där du kan klättra med barn i Göteborg? Då har du kommit helt rätt!

  • Ingår i JumpTime (inträde till parken).
  • Ingen tidigare erfarenhet krävs.
  • Alla (från 4 år och minst 15 kg) kan klättra.

Klättring för barn och vuxna i Göteborg

Clip ’N Climb är en perfekt aktivitet för kalas, företag eller då du bara vill ta en paus från trampolinerna. Dra med kompisarna eller kollegorna på lagom utmanande klättring.

Rolig familjeaktivitet som passar alla
På JumpYard i Göteborgs klätterväggar utmanas du i en ny och rolig form av inomhusklättring som passar både barn och vuxna. Clip ’N Climb kräver lagom med mod, styrka och fokus för att ta sig upp. Du är (automatiskt) säkert fastspänd och kan klättra i din egen takt. Det gör att det är en aktivitet som passar för hela familjen!

Barn klättrar på Clip 'N Climb-klättervägg hos JumpYard

Du behöver inte ha klättrat tidigare för att klara av Clip ’N Climb hos JumpYard Göteborg. Det finns utmaningar för alla och det är du själv som sätter gränserna. Du behöver heller ingen egen utrustning (som exempelvis hjälm eller särskilda skor).

Åldersgräns och viktgräns för Clip ’N Climb

Vår minimiålder för klättrare är fyra år. Vi har även en undre viktgräns på 15 kg. Föräldrar ansvarar för att barnet är gammalt nog att delta och att barnet väger minst 15 kg. Vi på JumpYard kan stoppa klättring om dessa regler inte efterlevs.

Självklart ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång innan klättringen påbörjas. 

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har JumpBaby. JumpBaby är på våra lugnaste tider mellan 10-14 under lovfria vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: goteborg@jumpyard.se
Tel: 031 797 73 60

JumpYard Göteborg
Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg

Se vår faq