#SERIOUSLYFUN

JumpTime Göteborg – inträde till JumpYard trampolinpark

Hoppa trampolin i Göteborg hos JumpYard! JumpTime är vår entrébiljett till parken. Bokar du online får du biljetten till ett billigare pris och det går också snabbare att checka in när du väl är på plats. Mån-tors hoppar du två timmar till priset av en! Köp till en extratimme om du känner att du inte får nog av att hoppa!

JumpTime - 1 timme

Mån-tors bjuder vi på en extratimme! (Gäller ej skollov, helgdagar eller klämdagar).

Online 

Drop-in

Extratimme

169 kr/pers.

179 kr/pers.

100 kr/pers.

Under sommaren, skollov, röda dagar och klämdagar gäller ordinarie hopptid (1 tim). Läs mer om när ordinarie hopptid gäller.

Kom ihåg:

  • Min. ålder för att hoppa i parken är 4 år.
  • Strumpor med halkskydd är obligatoriskt vid nyttjande av våra aktiviteter.
  • Hopptiden startar varje heltimme.
  • Ta med dig hänglås (finns även att köpa på plats).
  • Vi är kontantfria.
Kille tar emot med handen när han svingar sig över en kloss i trampolinparken.

Hoppa från trampolin till trampolin, slå en volt ner i foam pit eller utmana dig på ninjabanan. JumpYard Göteborg har något för alla. 

JumpYard Göteborg – mer än bara en trampolinpark

Hoppa på våra trampoliner, kör en Barani ner i Foam Pit eller utmana dig själv och vännerna i ninjabanan! 

I vår park studsar du runt från trampolin till trampolin. Kanske sätter du en basketdunk för första gången eller vågar dig på ett nytt trick. Några hinder i vår ninjabana går fort att klara av, medan andra är svårare och kräver att hela kroppen är i harmoni. På Dodgeball-planen spelas spontanmatcher mellan kompisar och kollegor.

JumpTime Göteborg – så fungerar det

Vad ingår i JumpTime Göteborg?
JumpTime ger dig tillgång till i stort sett hela trampolinparken, inklusive vår klättervägg Clip ’N Climb.

Köp till en extra biljett för att ta en tur i vår SkyRider, som går 9 meter upp i luften!

Hopptid – 1 eller 2 timmar
Mån-tors (gäller ej skollov, helgdagar eller klämdagar) hoppar du två timmar till priset av en! Du kan alltid köpa till en extratimme om du inte känner dig helt nöjd efter en timme.

Köp JumpTime online eller på plats
Välj mellan att köpa din biljett online eller på plats. Köper du JumpTime online är priset lägre och du garanteras en plats den tid du önskar hoppa. Vill du i stället vara lite mer spontan går det lika bra att köpa biljetten på plats.

Glöm inte greppstrumpor
Har du varit hos oss tidigare har du säkert redan koll på att det är JumpSocks (greppstrumpor) som gäller i parken. Glöm inte bort att ta med dig JumpSocks om du redan har ett par. Är det första gången du besöker oss? Då kan du köpa JumpSocks i kassan samtidigt som du checkar in.

JumpFamily – familjerabatt på JumpTime!
Är ni en hel familj som vill komma och hoppa tillsammans? I så fall ska ni spana in vårt erbjudande JumpFamily. Med JumpFamily hoppar ni 4 personer till ett rabatterat pris. Bra va? För att nyttja erbjudandet ska ni vara minst 1 och högst 2 personer över 18. Läs mer och boka JumpFamily.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har JumpBaby. JumpBaby är på våra lugnaste tider mellan 10-14 under lovfria vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: goteborg@jumpyard.se
Tel: 031 797 73 60

JumpYard Göteborg
Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg

Se vår faq