Konferens & kickoff hos JumpYard Göteborg!

Kickoff och konferens i Göteborg

Varmt välkomna att boka konferens eller kickoff hos oss på JumpYard Göteborg! Här kan ni förena nytta med nöje.

Ni träffas först i lugn och ro i våra möteslokaler för att sedan ta er ut i parken och mötas av ett panorama av studsmattor och vår linbana i taket – SkyRider! Våra aktiviteter passar både dom tappraste – och dom lite lugnare kollegorna.

Letar ni efter en konferenslokal i Göteborg som erbjuder något utöver det vanliga? Då har ni kommit helt rätt. Hos oss kan ni kombinera nytta med nöje. Välj mellan våra olika upplägg, eller hör av er till oss så tar vi fram ett paket som passar just er.

Se våra öppettider här! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på goteborg@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 130 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar pizza, bagel och pannkakor. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Våra mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla och HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Maila oss på goteborg@jumpyard.se om ni undrar över hur man tar sig hit!

Personer klättrar i en bana uppbyggd av nät och ringar hos JumpYard. De är klädda i svarta kläder med röda JumpYard-loggor på sina t-shirts.

Boka en fartfylld kickoff i Göteborg

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår stora trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring, ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana som är hela 9 meter upp i taket!

Hos oss finns något som passar dom flesta. Är ni ett peppat gäng som helst kämpar lite eller vill ni bara utforska parken? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Alla priser är inklusive moms.

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning och andra aktiviteter i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 500 kr per deltagare.

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning och andra aktiviteter i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum och kaffe.

Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr per deltagare.

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra dodgeball-matcherSkyRider race, Basket, Battle Beam kamper, Foam pit-stafett och Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3/5-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp, 275 kr/pers (ca 1-2 tim, min. 6 pers).
5-kamp, 395 kr/pers (ca 2-3 tim, min. 6 pers).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på goteborg@jumpyard.se!

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.