ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar hos JumpYard Göteborg

Letar du efter roliga lagaktiviteter i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! Hos JumpYard Göteborg kan ni boka in laget när det är dags för säsongsavslutning eller upptakt med vårt erbjudande till föreningar.

Vare sig det är dags för avslutning med laget eller uppstart med föreningen har vi aktiviteter för er! Som grupp får ni ett extra bra pris per person.

Vi på JumpYard älskar sport och föreningsliv och har därför ett erbjudande för er med hoppning, JumpSocks och massa annat kul från 129 kr per person.

Priser

Vårt erbjudande till föreningar gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller på vardagar när det inte är skollov.

JumpSocks (greppstrumpor) ingår till alla deltagare.

Vårt erbjudande till föreningar

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/pers

179 kr/pers

Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Extratimme

Mån-sön

50 kr/pers

Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Tillägg

Halv pizza*

60 kr/pers

Vanliga frågor och svar

 • När ska vi infinna oss i parken?
  Kom gärna i god tid innan ert besök för att hinna med incheckning och utdelning av band och JumpSocks innan hopptiden startar. Vi rekommenderar att man kommer ca 20 minuter innan bokad tid.
 • Hur många måste vi vara för att kunna boka?
  Erbjudandet gäller bokningar om minst 10 personer.
 • Hur går betalningen till och vad händer om vi blir fler/färre än bokat?
  Ni betalar endast för det antal som kommer. Antalet korrigeras på plats vid ankomst. Vi ser helst att ni betalar gemensamt. Kom ihåg att vi är kontantfria!
 • Får vi tillgång till ett rum? Var kan vi äta pizzan vi bokat?
  Vi har 3 grupprum, varav det största tar ca 30 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå att det då är caféet som gäller.
 • Vad får man när man bokar pizza tillägget?
  Väljer ni pizza så är det en halv pizza per person som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. *Observera att vi inte kan erbjuda våra halva pizzor mellan kl. 10.00-17.00 på lördagar och söndagar samt skollov och helgdagar på grund av platsbrist.
 • Hur bokar jag erbjudandet?
  Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på er bokning. Erbjudandet går bara att boka via formuläret nedan.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.