ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar hos JumpYard Göteborg

Letar du efter roliga lagaktiviteter i Göteborg? Då har du kommit helt rätt! Hos JumpYard Göteborg kan ni boka in laget när det är dags för säsongsavslutning eller upptakt med vårt erbjudande till föreningar.

Vare sig det är dags för avslutning med laget eller uppstart med föreningen har vi aktiviteter för er! Som grupp får ni ett extra bra pris per person.

Det är viktigt att fira säsongsavslutningen eller upptakten, gör det på ett kul sätt hos oss.

Erbjudande till föreningar & lag

Vi på JumpYard älskar sport och föreningsliv och har därför ett erbjudande för er med hoppning, JumpSocks och massa annat kul från 100 kr per person.

Priser

Vårt erbjudande till föreningar gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller på vardagar när det inte är skollov.

JumpSocks (greppstrumpor) ingår till alla deltagare.

Vårt erbjudande till föreningar

Mån-tors

Fre-sön

100 kr/pers

150 kr/pers

Skollov och helgdagar räknas till fre-sön priser.

Extratimme

Mån-tors

Fre-sön

50 kr/pers

100 kr/pers

Skollov och helgdagar räknas till fre-sön priser.

Tillägg

Halv pizza*

50 kr/pers

Erbjudandet gäller bokningar om minst 10 personer.

Här bokar du er säsongsavslutning eller upptaktsträff, erbjudandet går bara att boka via formuläret nedan.

Ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.

Vi har 3 grupprum, varav det största tar ca 30 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå att det då är caféet som gäller.

Väljer ni pizza så är det en halv pizza per person som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats.

*Observera att vi inte kan erbjuda våra halva pizzor mellan kl. 10.00-17.00 på lördagar och söndagar samt skollov och helgdagar på grund av platsbrist.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på er bokning.