Anmäl dig till JumpSchool! Första kurserna kör igång vecka 35, 2019

En trampolinkurs tar din hoppning till nästa nivå! Med våra licensierade tränare kan du lära dig nya
tricks med volter och skruvar. Vi kör igång en 8-veckorskurs vecka 35 2019. Du kan välja mellan olika svårighetsgrader och dagar/tider i veckan. Du anmäler dig med formuläret nedan. Har du några frågor om kurserna eller vilken nivå du ska välja – kontakta oss gärna på (emailadress ej angiven).

Skolaktivitet i Göteborg

Har klassen vad som krävs för att slå parallellklassen i dodgeball? Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga, så får ni dessutom chansen att lära känna era skolkamrater bättre!

 

Nedan angivna priser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt mysiga café – kom bara ihåg att lämna det snyggt efter er. Vi har tyvärr ingen mikrovågsugn. Ät gärna en pizza från vårt café, men förbeställ antal i formuläret. 50 kr/elev för en halv pizza.

 

Priser:

● 125 kr per person för en grupp på 1-35 personer. Strumpor ingår, 1h 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper á 35-100 personer. Strumpor ingår samt 1h 30 min hopptid.

● Tips! Är ni olika klasser från samma skola som vill boka skolaktivitet? Besöken behöver inte göras samtidigt, men för att kunna nyttja grupperbjudandet behöver bokningen för alla ske samtidigt.

 

Erbjudandet gäller inte under skollov. Under skollov är priset 150 kr/elev inkl. strumpor och 1 timmes hoppning. Startar varje heltimme. Vi tar inte emot kontanter. 

Utmana eleverna med våra aktiviteter

Vem har kraft och kroppskontroll för att göra en bakåtvolt i luften? JumpYard är inte bara en park full av studsmattor och hoppavsatser – här kan ni även åka med vår linbana i taket – Sky Rider! Vi har massor av aktiviteter som passar de flesta, och vår personal finns närvarande för att allt ska gå rätt till.

 

Fyll i formuläret, vi återkommer med bokningsbekräftelse. Obs! bekräftad bokning är bindande. Vi ses på JumpYard Göteborg!