Roliga aktiviteter med klassen!

Antar er skolklass den stora utmaningen? Vi på JumpYard tar dagligen emot klasser som vill bryta av skolmiljön med en rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Förutom styrka, balans och uthållighet skapar ni gemensamma minnen med varandra. Varför inte använda JumpYard som en gruppbildande aktivitet för klassen? Boka skolaktivitet hos oss redan idag!

Skolaktivitet i Göteborg

Har klassen vad som krävs för att slå parallellklassen i dodgeball? Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga, så får ni dessutom chansen att lära känna era skolkamrater bättre!

 

Nedan angivna priser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt mysiga café – kom bara ihåg att lämna det snyggt efter er. Vi har tyvärr ingen mikrovågsugn. Ät gärna en pizza från vårt café, men förbeställ antal i formuläret. 50 kr/elev för en halv pizza.

 

Priser:

● 125 kr per person för en grupp på 1-35 personer. JumpSocks ingår, 1h 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper på 35-100 personer. JumpSocks ingår, 1h 30 min hopptid.

 

Tips! Är ni olika klasser från samma skola som vill boka skolaktivitet? Besöken behöver inte göras samtidigt, men för att kunna nyttja grupperbjudandet behöver bokningen för alla ske samtidigt.

 

Tänk på att vi är kontantfria!

Utmana eleverna med våra aktiviteter

Vem har kraft och kroppskontroll för att göra en bakåtvolt i luften? JumpYard är inte bara en park full av studsmattor och hoppavsatser, kör dodgeball eller basketutmaningar under er tid hos oss. Vi har massor av aktiviteter som passar de flesta, och vår personal finns närvarande för att allt ska gå rätt till.

 

Fyll i formuläret så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. 

Obs! bekräftad bokning är bindande. Vi ses på JumpYard Göteborg!

 

Erbjudandet gäller inte under skollov. Under skollov är priset 150 kr/elev inklusive JumpSocks och 1 timmes hoppning. Startar varje heltimme.