SKYRIDER GÖTEBORG - LINBANA PÅ RÄLS

ÅK SKYRIDER I GÖTEBORG HOS JUMPYARD

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut högt över parken med vår SkyRider. En linbana inomhus för dig som gillar fart och höjd.

SkyRider Göteborg JumpYard

Du startar turen strax under taket och gör ett åk över vännerna nedanför. En mäktig upplevelse som du antagligen kommer att vilja göra flera gånger om. Du behöver inte ha med dig någon särskild utrustning för att åka SkyRider.

SkyRider Göteborg - Priser

1 åk

3 åk

40 kr

100 kr

Boka SkyRider i förväg eller köp biljett på plats
Boka dina åk innan du besöker oss, så garanteras du en extra rolig dag! Du kan också spontan-köpa biljetter i vår reception.

Längdgräns och viktgräns
Vår minimigräns för åkare är 125 cm, maximal längdgräns på 187 cm samt viktgräns på 110 kg.

Föräldrar ansvarar för att sitt barn uppfyller villkoren. Innan du åker JumpYards SkyRider ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har JumpBaby. JumpBaby är på våra lugnaste tider mellan 10-14 under lovfria vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: goteborg@jumpyard.se
Tel: 031 797 73 60

Jumpyard Göteborg
Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg

Se vår faq