Konferens & kickoff hos JumpYard Helsingborg!

Konferens och kickoff hos JumpYard i Helsingborg

Letar ni efter en annorlunda plats att ha er konferens i Helsingborg? Hos JumpYard Helsingborg kan ni boka ett konferensrum för att därefter hoppa loss i parken, köra 3- eller 5-kamp eller åka några turer i vår SkyRider. Ni bestämmer hur ni vill att dagen ska se ut!

Se våra öppettider! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på helsingborg@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi bland annat lagar stenugnsbakade pizzor, hamburgare och fish & chips. Det finns även fika i olika former. Läs gärna vår meny

Skriv i formuläret om ni har allergier eller särskilda matpreferenser. 

Dom flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Våra mötesrum har utrustning såsom TV-skärm, whiteboard-tavla och HDMI-kabel. Säg till vad ni behöver innan så kan vi säkerställa att det finns på plats.

Vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har gott om gratis parkeringsmöjligheter utanför entrén. Vi ligger 5 minuters gång från Ramlösa tågstation.

Boka en fartfylld konferens eller kick-off i Helsingborg

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, klättring, ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket.

Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng som vill kämpa eller vill ni bara utforska trampolinparken? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Alla priser är inklusive moms.

Hoppa i parken efter konferensen
Förena nytta med nöje – kom till JumpYard i Helsingborg – en 3500 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi klättring, linbana i taket, ninjabana, skumgummigrop och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner.

Vi skräddarsyr paketlösningar
Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Skriv i formuläret vad ni har för tankar och idéer så kommer vi gärna med förslag på hur dagen kan läggas upp på bästa sätt, för just er. 

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 500 kr/pers.

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr/pers.

3-kamp/ 5-kamp

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, Battle Beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp, 275 kr/pers (ca 1,5 timme, min. 6 personer).
5-kamp, 395 kr/pers (ca 2 timmar, min. 6 personer).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på helsingborg@jumpyard.se, eller ring på tel: 042-442 57 00.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.