#SERIOUSLY FUN

SkyRider

Vi kan garantera en rolig och spännande åktur som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp under taket. Spänn fast dig, ta steget och flyg ut över parken med vår SkyRider. Åket kan ske på tid, så se om du kan slå dina kompisar! I Karlstad är SkyRider byggd med en mellanstation där du måste slänga dig ut i luften en gång till!

Du löser dina biljetter till SkyRider i kassan eller online. Turen startar på våning 2 och du åker sen ut över vännerna nedanför. SkyRider är en ”no skill, all thrill ride” som alla kan åka (med vissa vikt- och längdgränser). Till SkyRider behövs ingen utrustning. De som har åkt SkyRider gör det gärna igen ett par gånger om! 

Boka dina åk innan du besöker oss, så garanteras du en extra rolig dag. 

Vår minimigräns för åkare är 125 cm och en maximal längdgräns på 187 cm och viktgräns på 110 kg. 

Föräldrar ansvarar för att sitt barn uppfyller villkoren. Innan du åker JumpYard’s SkyRider ges en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång.

Att åka SkyRider kostar 30 kr för ett åk, 70 kr för 3 åk.  

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard. Man måste vara 4 år fyllda för att få hoppa i vår park.

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Jumpyard Karlstad
Sågverksgatan 4, 652 21 Karlstad

Kontakt
Mail: info.karlstad@jumpyard.se
Tel: 054-150970

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardkarlstad

Se vår faq