JUMPYARD KRISTIANSTAD MAT, FIKA & DRYCK

JUMPYARD KRISTIANSTAD FOOD PARK - JUMP, EAT, REPEAT!

Önskar du en lugn stund medan barnen roar sig själva i parken? Eller varför inte samla hela familjen för en härlig måltid tillsammans? Belöna er själva med god mat från Food Park! 

I vårt café har vi skapat en härlig atmosfär som passar för alla tillfällen. Vi erbjuder ett varierat utbud av mat och fika som passar både stora och små. Unna dig en smarrig ugnsbakad pizza eller varför inte avsluta hopptiden med en svalkande slush?

JUMPYARD KRISTIANSTAD MAT & DRYCK

Pizza
Våra pizzor är stenugnsgräddade och toppade med dina favoritsmaker. Vår pizzameny med smaker inspirerade av Kalifornien passar perfekt efter en fartfylld timme nere i parken!

Bagels, sallad, nachos & pannkakor
Sugen på något lättare? Testa våra fantastisk goda bagels, sallad eller nachotallrikar. Eller varför inte lyxa till det med amerikanska pannkakor?

Dryck & slush
Givetvis har vi ett varierat utbud av läsk, energidrycker, kaffe eller té. Allt för att höja stämning och energinivå för våra besökare. Vi erbjuder något som passar för alla åldrar. Vad sitter inte bättre än en stor flaska JumpYard-vatten efter en svettig timme nere i parken?

Köket stänger 1 timme innan parken.
Kontakta oss på kristianstad@jumpyard.se eller ring till 044-80 422 om du har några frågor.

JUMP, EAT, REPEAT!