#SERIOUSLYFUN

SkyRider

Testa en rolig och spännande åktur som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp under taket. Spänn fast dig, ta steget och flyg ut över parken med vår SkyRider. Åket kan ske på tid, så se om du kan slå dina kompisar! (Video från Karlstad)

SkyRider är ett tillval till entrébiljetten. Lös dina biljetter till SkyRider i kassan eller online. Du kan inte returnera en köpt biljett. Åket börjar på våning 2 och du flyger sen ut över kompisarna nedanför. SkyRider är en ”no skill, all thrill ride” som de flesta kan åka (med vissa vikt- och längdgränser). Till SkyRider behövs ingen utrustning. Boka dina åk innan du besöker oss, så garanteras du en extra rolig dag. Tänk på att åka SkyRider efter din bokade hopptid.

Priser SkyRider

1 åk

3 åk

30 kr

70 kr

Vår minimigräns för åkare är 125 cm och en maximal längdgräns på 187 cm och viktgräns på 110 kg. 

Föräldrar ansvarar för att sitt barn uppfyller villkoren. Innan du åker JumpYard’s SkyRider får du en kortare, obligatorisk säkerhetsgenomgång. Notera att SkyRider ser olika ut i våra parker och att videon ovan inte är ifrån Kristianstad.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år  
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard. 

Barn fyllda 4-10 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet.

Barn 11 år och uppåt 
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Vuxna: 
Vi hoppas så klart att alla vuxna också vill ha kul i vår park!
Vuxna får gå med och titta i vår park kostnadsfritt. Men vill den vuxna hoppa på trampoliner eller utnyttja övriga attraktioner behöver en entrébiljett och greppstrumpor köpas även för den vuxna.

Kontakt
Tel: 044-80 422
Mail: kristianstad@jumpyard.se

JumpYard Kristianstad
Fundationsvägen 5, 291 28 Kristianstad

Se vår FAQ