JumpYard ÖPPNAR NY TRAMPOLINPARK I KUNGSBACKA

Välkommen till Nordens roligaste trampolinpark.
Vi tar kul på allvar, nu även i Kungsbacka!

JUMPYARD TRAMPOLINPARK KUNGSBACKA

Fun is what makes us move! Oavsett vilka roliga aktiviteter du gillar – att bara studsa runt på trampolinerna, klättra och ha kul eller att lära dig ett schysst trick – så kommer du kunna uppleva det på JumpYard Kungsbacka. Utöver alla trampoliner bygger vi massor av andra kul aktiviteter för hela familjen. Prenumerera på nyhetsbrevet för att få tidig information om öppning och utbud! Seriously Fun – det är vårt löfte till dig – välkommen till JumpYard Trampolinpark och aktivitetscenter i Kungsbacka!

PRENUMERERA FÖR 15% RABATT & INFORMATION OM ÖPPNINGEN

Vill du ha koll på när vi öppnar JumpYard Kungsbacka? Vill du vara först att anmäla dig till kurser och läger? Vill du få grymma erbjudanden, rabattkoder och seriously fun information? Prenumerera på JumpYard Kungsbackas nyhetsbrev för att ta del av allt detta och mycket mer!

15% rabatt på ditt besök
Prenumererar du på nyhetsbrevet på denna sida får du en rabattkod på 15% som gäller vid ditt första besök på JumpYard Kungsbacka!
Rabattkoden skickas ut strax innan trampolinparken öppnar.

Fyll i formuläret och tryck på ”Prenumerera” för att få information om vår kommande JumpYard trampolinpark i Kungsbacka!

För att läsa mer om hur JumpYard behandlar dina uppgifter, se Dataskyddspolicy.

VAR LIGGER JUMPYARD I KUNGSBACKA?

JumpYard finns nu i 5 länder och vi expanderar ständigt i form av nya trampolinparker. Varje park är unik och erbjuder en ny spännande upplevelse. Besök gärna våra andra parker för att få en uppfattning av vad som väntas i Kungsbacka!

Så var finns JumpYard Kungsbacka? Parken är inte färdigbyggd ännu, men stora framsteg görs hela tiden. Klicka här för att öppna Google Maps och för att se vart parken kommer finnas!