JUMPBABY - HOPPNING FÖR DE YNGSTA PÅ JUMPYARD KUNGSBACKA

FÖRÄLDRALEDIG? TA MED DIN BEBIS TILL JUMPBABY PÅ JUMPYARD KUNGSBACKA

Är du föräldraledig i Kungsbacka och letar efter en rolig aktivitet att göra med din bebis? Kom till JumpYard Kungsbacka under våra lugnare tider och låt ditt barn studsa på trampolinerna. 

JUMPBABY KUNGSBACKA PRISER

JumpBaby priserna gäller 1 barn under 4 år tillsammans med 1 vuxen i 2 timmar. JumpBaby kan bokas online eller på drop-in mån-fre kl. 10.00-14.00. 

Pris

100 kr/2 tim

Observera att JumpBaby är i mån plats
Har vi 40 gäster eller fler i parken är JumpBaby inte tillgängligt. Ring till oss på tel 0300-32 40 88 för att stämma av tillgängligheten innan du bokar!

Observera att barn under 4 år ej får hoppa i parken efter kl. 14.00. Erbjudandet gäller enbart mån-fre när det inte är skollov, röd dag eller klämdag och biljetten ger 2 timmars hopptid.

JumpBaby JumpYard Kungsbacka presentkort Trampolinpark för små barn

Om JumpBaby – perfekt aktivitet för dig som är föräldraledig i Göteborg

Måndag till fredag mellan kl. 10.00-14.00 (gäller ej under skollov, röda dagar eller klämdagar) är barn 0–3 år välkomna tillsammans med en vuxen till JumpBaby. 

Vi erbjuder JumpBaby under våra lugnare tider, för att de små barnen ska kunna utforska parken på ett lugnt och säkert sätt tillsammans med dig som vuxen.

Instruktör på plats
Våra instruktörer ser efter er säkerhet och hjälper er vid behov.

Food Park
Fyll på med energi i vår Food Park efter ert besök i trampolinparken. Vi erbjuder både mat och fika och såklart läskande drycker och kaffe. Läs mer här!

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
hoppar hos oss endast under särskilda events.

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Vuxna
hoppar om de har entrébiljett och greppstrumpor. Åskådare hänvisas till läktaren.

För din egen säkerhets skull – var noga med att följa våra säkerhetsregler om du som åskådare behöver gå in i aktivitetsområdet.

Tryck här för att se åldersgränser på Kalas!

Kontakt
Mail: kungsbacka@jumpyard.se
Tel: 0300-32 40 88

JumpYard Kungsbacka
Marios gata 9, 434 37 Kungsbacka

Se vår faq