JumpTime

Hoppa loss hos oss! Välj ett en- eller tvåtimmarspass, testa vår Sky Rider – en bana i taket, klättra Clip ’N Climb, hoppa på Twistern eller utmana dig själv och kompisarna på ninjabanan! Vi börjar alltid varje heltimme, kom gärna i god tid och glöm inte att ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. Kolla in videon nedan från JumpYard Helsingborg tills vi filmar JumpYard Nacka!

Hos oss hoppar du från trampolin till trampolin hur mycket du vill. För dig som vill lära dig lite mer volter och trick har vi en mjuk foam pit att landa i. På Ninjabanan eller klättringsdelen kan du kämpa, klättra och segra genom olika roliga övningar och stationer. Allt som allt blir det en superrolig blandning av koordination, styrka, smidighet och mod, inte minst efter ett runda i vår Sky Rider! Om du har spring kvar i benen kör du givetvis en omgång i Twistern eller en spontanmatch på fotbollsplanen.

JumpTime Webbokning:

150kr/h mån-tors (obs. ej skollov) 
170kr/h fre-sön samt skollov
100kr/h för extra timme

JumpTime DropIn:

160kr/h mån-tors (obs. ej skollov) 
180kr/h fre-sön samt skollov
100kr/h för extra timme

 

Tänk på att:

Hopptiden börjar varje hel timme, ta med hänglås (finns annars att köpa), och tänk på att vi är kontantfria.

Av säkerhetsskäl ska man vara 6 år för att hoppa kl 10-18 på helger och skollov, övriga tider får barn 4-5 år hoppa i vuxens sällskap, för komplett information om ålder se vår FAQ.