#SERIOUSLYFUN

Roligare möten och events i Stockholm Nacka

Är det dags för kick off, pulshöjande 3-kamper med avdelningen, möten eller events? Förena nytta med nöje – kom till JumpYard i Nacka Forum – en 3000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi klättring, Virtual Reality, linbana i taket, Wipe Out och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra kunder har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på info.nackaforum@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader, hamburgare och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras. Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har gott om parkeringsmöjligheter i Nacka Forum (taxa). Du åker med SL från Slussen eller med bil 222:an till avfart Nacka C.

Boka en fartfylld kick-off i Stockholm

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår nya trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, Wipe Out, klättring, Virtual Reality, Ninjabana på tid eller ett åk i Sky Rider – vår linbana i taket.

Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar eller vill ni bara spela några banor VR? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 400 kr per deltagare exkl. moms (500 kr inkl. moms)

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 300 kr per deltagare exkl. moms (375 kr inkl. moms)

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, dodgeball-matcher, Battle Beam, minigolf eller olika Ninja Race. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 3-kamp, 250 kr ex moms, per person (ca 1-2 timmar, min 6 personer).

5-kamp, 395 kr ex moms, per person (ca 2-3 timmar, min 6 personer).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 70 kr per deltagare exkl. moms (80 SEK inkl. moms)

Eventlokal

Vi har många möjligheter i vår lokal. Parken är perfekt för mindre event eller mini-mässa med kunder, leverantörer eller personal i en annorlunda atmosfär. Genom exponering till över 8000 besökare (Stadium-målgruppen) varje månad, skapar vi förutsättningar för räckvidd åt er produkt och varumärke.

Exempel på vad ni kan göra

● Exponera produkter
● Presentera nyheter
● Demonstrera produkter

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på info.nackaforum@jumpyard.se, eller ring på tel: 08-121 33 688