PARKOUR I NACKA FORUM

Parkour i Nacka Forum

Utvecklas inom parkour hos oss på JumpYard. Vi välkomnar barn, ungdomar och vuxna som vill utmana sig själva i vår parkourdel. Ta dig fram med pressar och vaults, svinga i vår railställning eller bygg en flowig line genom parken. Med våra flyttbara boxar sätter du själv ribban efter din nivå.

När du köper parkentré får du tillträde till vår parkourdel. Du kan därför alternera mellan att studsa runt bland våra trampoliner och ta dig genom våra parkourhinder under ditt besök. 

Parkour för barn och vuxna

Såklart är både barn och vuxna välkomna att hänga i vår parkourdel. Inredningen är flyttbar, du kan därför anpassa banan till din nivå, från nybörjare till avancerad. Golvet och boxarna i parkourdelen är vadderade, vilket innebär att du på ett säkert sätt kan lära dig nya tricks och rörelser. Fråga gärna vår erfarna personal om du vill få tips! Vi finns här för att hjälpa och inspirera dig. 

Läger och kurser

För den som vill utvecklas inom parkour erbjuder vi parkourläger och parkourkurser, för både nybörjare och vana parkourutövare. Du kan välja mellan flera olika kursnivåer. Dom allra flesta brukar utvecklas snabbt under våra kurser, tack vare våra erfarna och proffsiga ledare. 

Under våra nybörjarläger och nybörjarkurser lär vi ut grunder i parkour, volter och landingstekniker. Vi erbjuder även kurser och läger för dom som har utövat sporten under en tid och redan kan sätta ihop parkourrörelser till kombinationer och lines. Med andra ord finns det kurser och läger för dom som är nyfikna att prova på och för dom som redan har hållit på länge.

Vi har erfarna parkourledare som organiserar era träningspass och läger på ett roligt och utvecklande sätt.

Du kan själv bygga din line genom parken, tack vare våra boxar som är flyttbara. Det innebär att du själv kan anpassa svårighetsnivån, från lätt till avancerad.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn fyllda 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med inne i parken. (Vi rekommenderar barn under 6 år att komma på våra mindre välbesökta tider så som vardagar fram till 17.00 samt mellan 9.00-11.00 och 16.00-19.00 på helger och lov)

Barn 6-10 år
kan hoppa själva, men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den
vuxne behöver dock ej vara med inne i parken.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem
under deras tid här.

Kontakt
Mail: nackaforum@jumpyard.se
Tel: 08-121 33 688

Adress
JumpYard Nacka Forum
Nacka Forum, Plan 2 (norra sidan),
Forumvägen, 131 53 Nacka

Se vår faq