En rolig och rörlig aktivitet för skolklassen i Nacka

Överraska klassen med en aktivitet som alla kommer att gilla. Vi välkomnar skolklasser och fritids som vill hitta på gruppstärkande aktiviteter, fylla ut en studiedag eller avsluta terminen tillsammans på ett kul sätt. Hos oss på JumpYard Nacka Forum finns massor av olika fysiska aktiviteter. Boka er dag med skolan och klassen på JumpYard Nacka Forum!

Aktivitet med skolan i Nacka

Ta chansen att lära känna skolkamraterna bättre! Hos oss kan ni klättra Clip ‘N Climb, åka Sky Rider, hoppa trampolin eller Twister och kämpa i Ninjabanan. Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga.

Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15, vill ni komma på skollov så är det ordinarie priser som gäller. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt mysiga café – kom bara ihåg att lämna det snyggt efter er.

 

Priser:

● 125 kr per person för grupp på 1-35 pers. Greppstrumpor ingår, 1 tim 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper på 35-100 pers. Greppstrumpor ingår och 1 tim 30 min hopptid.

● Tips! Är ni fler klasser från samma skola som vill boka en aktivitet? Besöken behöver inte göras samtidigt, men för att kunna nyttja grupperbjudandet behöver bokningen för alla ske samtidigt.

Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

Aktiviteter som utmanar eleverna

Vår önskan är att alla ska trivas och vår personal är alltid tillgänglig för att överse säkerheten i vår park. Vi kan garantera ett mer eller mindre svettigt besök hos oss med nöjda elever!

Fyll i formuläret så återkommer vi med bokningsbekräftelse. Bekräftad bokning är bindande. Vi ses på JumpYard Nacka Forum!