#SERIOUSLY FUN

SkyRider - en utmaning högt över trampolinerna

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga och spännande aktivitet som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp strax under taket. Hos oss på JumpYard Nacka Forum har vi dessutom lagt till extra utmaningar, där du får testa koordination, styrka och balans. Det är alltså mer än ett “linbane-åk”.

Du börjar banan under JumpYard’s tak, på ca 5 meters höjd, och åker sedan ut över kompisarna nedanför. Det är en ”no skill, all thrill” upplevelse som de flesta kan klara av, och det behövs ingen egen utrustning. Rundan blandar härliga partier av åkning med mer tekniska avsatser där du måste kämpa dig framåt och tänka till för att inte hamna “out of bounds”. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du tar dig fram genom SkyRider’s olika moment, för att sen bemästra de partier där du kan stöta på oväntat motstånd (du tar dig an SkyRider under eget ansvar!)

För att få det mesta och bästa ur SkyRider rekommenderar vi ett par rundor. Du kan med fördel boka SkyRider innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag.

Du behöver vara minst 125cm för att åka, våran max längd ligger på 185cm . Vi har även en max viktgräns på 110 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn uppfyller villkoren. Vi på JumpYard kan stoppa åk i SkyRider om dessa regler inte efterlevs. Innan du åker SkyRider ges en obligatorisk säkerhetsgenomgång som är viktig att ta till sig.

Att åka SkyRider kostar 40 kr/ åk, eller 100 kr/ 3 åk och det går bra att åka innan eller efter eran hopptimme.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn fyllda 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med inne i parken. (Vi rekommenderar barn under 6 år att komma på våra mindre välbesökta tider så som vardagar fram till 17.00 samt mellan 9.00-11.00 och 16.00-19.00 på helger och lov)

Barn 6-10 år
kan hoppa själva, men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den
vuxne behöver dock ej vara med inne i parken.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem
under deras tid här.

Jumpyard Nacka Forum
Nacka Forum, Plan 2 (norra sidan),
Forumvägen, 131 53 Nacka