ÅK SKYRIDER HOS JUMPYARD NACKA FORUM

SkyRider JumpYard Nacka Forum - En utmaning högt över trampolinerna

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga och spännande aktivitet som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp strax under taket. Hos oss på JumpYard Nacka Forum har vi dessutom lagt till extra utmaningar, där du får testa koordination, styrka och balans. Det är alltså mer än ett “linbane-åk”.

SkyRider Priser - JumpYard Nacka Forum

1 åk

40 kr

Detta gäller för att åka SkyRider i Nacka

Du behöver vara minst 125cm för att åka, vår maxlängd ligger på 185 cm . Vi har även en viktgräns på 110 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn uppfyller villkoren. Vi på JumpYard kan stoppa åk i SkyRider om dessa regler inte efterlevs. Innan du åker SkyRider ges en obligatorisk säkerhetsgenomgång som är viktig att ta till sig.

Det går bra att åka SkyRider efter er hopptid.

SkyRider JumpYard Nacka Forum

SkyRider är en linbana inomhus i JumpYard Nacka Forum trampolinpark

Du börjar banan under JumpYard’s tak, på ca 5 meters höjd, och åker sedan ut över kompisarna nedanför. Det är en ”no skill, all thrill” upplevelse som de flesta kan klara av, och det behövs ingen egen utrustning. Rundan blandar härliga partier av åkning med mer tekniska avsatser där du måste kämpa dig framåt och tänka till för att inte hamna “out of bounds”. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du tar dig fram genom SkyRider’s olika moment, för att sen bemästra de partier där du kan stöta på oväntat motstånd (du tar dig an SkyRider under eget ansvar!)

För att få det mesta och bästa ur SkyRider rekommenderar vi ett par rundor. Du kan med fördel boka SkyRider innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn under 4 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom på speciella events.

Barn 4-5 år
hoppar hos oss i sällskap av en vuxen* i aktivitetsområdet.

Barn 6-10 år
hoppar hos oss om de har en vuxen* i lokalen som ansvarar för barnet.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa men en vuxen ansvarar ändå för barnet.

*Vuxna
får nyttja aktiviteterna om de har entrébiljett och greppstrumpor. Åskådare får vistas i aktivitetsområdet i mån av plats och behöver då ha på sig greppstrumpor.

För din egen säkerhets skull – var noga med att följa våra säkerhetsregler om du vistas i aktivitetsområdet.

Klicka här för att se åldersgränser på våra kalas!

Kontakt
Mail: nackaforum@jumpyard.se
Tel: 08-121 33 688

Adress
JumpYard Nacka Forum
Nacka Forum, Plan 2 (norra sidan),
Forumvägen, 131 53 Nacka

Se vår faq