#SERIOUSLYFUN

Utmana vännerna på Virtual Reality-spel!

Testa vår VR-Arena – ni kommer inte bli besvikna! Vi har det senaste inom VR-teknologin och ni kan röra er fritt på en större spelyta, utan kablar, ryggsäckar eller sladdar i vägen. Kör en kul aktivitet med kompisarna, på möhippan eller svensexan! Vi har två VR-spel att välja mellan: Zombie Zone och Beat Saber. Zombie Zone är kul (och lite läskigt) att spela tillsammans medan Beat Saber är en musikupplevelse där du hänger med i musiken genom att använda en lasersabel.

Virtual Reality är tillfälligt stängd på grund av uppdatering.

Bokningar VR För Grupper Och Företag

Vårt erbjudande
En VR-arena för free roaming, nu kan röra er fritt utan sladdar eller ryggsäckar. Välj mellan två olika spel – I Zombie Zone är uppdraget att klara olika nivåer (peppra loss på zombies!) där det kan krävas en del samarbete för att klara er vidare. Garanterat spännande! I Beat Saber är musik i fokus – ett kul och fartfyllt spel med tempo och takt.

Antal deltagare
Vi har en bana som tar upp till tre personer åt gången. Är ni ett större sällskap kan ni delas upp i grupper. Medan ni väntar har vi en sjukt rolig trampolinpark där ni kan hoppa loss, klättra eller åka SkyRider (vi fixar ett paket åt er!).

Café och restaurang 
Vi har flera goda rätter att välja mellan, t ex gratinerad lasagne, ugnsbakad pizza eller fräscha sallader. Utöver god mat finns det fika med rawfood-bollar, olika kondisbitar, färska smoothies med mera. Ni slår er ner i vårt mysiga café med gott om utrymme!

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn fyllda 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med inne i parken.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva, men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med inne i parken.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem
under deras tid här.

Jumpyard Nacka Forum
Nacka Forum, Plan 2 (norra sidan),
Forumvägen, 131 53 Nacka

VR SPEL DROP IN

Beat Saber
10-årsgräns. Har du inte testat det klassiska Beat Saber finns nu möjligheten. Här ska du i takt till musik försöka träffa de kuber som kommer emot dig med rätt färg på ljussabeln och i rätt vinkel. Speltid är ca 15 minuter.

Pris
Zombie Zone 130 kr/pers för 1 spel (ca 20 min)
Beat Saber 100 kr/pers för 1 spel (ca 15 min)

TIPS! Har ni önskemål om paketlösningar, t ex trampolinhoppning, SkyRider och VR “allt-i-ett” så löser vi självklart det!

Hyr hela VR-arenan 1 timme för endast 990 kr

Maila på info.nackaforum@jumpyard.se