ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar och lag hos JumpYard Örebro

Letar du efter ett ställe där föreningen kan anordna en riktigt rolig aktivitet? Varmt välkomna till JumpYard i Örebro. Fira säsongsavslutning eller upptakt i vår trampolinpark och utmana varandra i något utöver det vanliga. Hos oss finns aktiviteter som passar de flesta – allt från tävlingsinriktade moment (testa vår Gokart!) till lite lugnare sektioner. Boka kick off, säsongsavslutning eller upptakt i Örebro redan idag med vårt speciella erbjudande till föreningar och lag! Boka genom att fylla i formuläret nedan.

Lägg till en extratimme! 
Är ni riktigt hoppsugna kan ni lägga till en extratimme efter er hopptimme för bara 50 kr/pers. Det innebär att ni förlänger hopptiden och hoppar 2 timmar i sträck.

Pizza eller pizzabuffé? 
Välj mellan en halv pizza per person (serverad som buffé) eller pizzabuffé som fylls på. Beställer ni en halv pizza per person och vill komplettera på plats är det inga problem.  Pizzan serveras efter er hopptid eller eventuell extratimme.

Priser föreningar och lag

Vårt erbjudande för föreningar gäller för bokning om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag till torsdag när det ej är skollov. Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Vårt erbjudande till föreningar

Pris för 1 tim inkl. JumpSocks.

Mån-tors

Fre-sön

Extratimme

100 kr/pers

150 kr/pers

50 kr/pers

Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan.

Tillval

Halv pizza

Pizzabuffé

Gokart 7 min

50 kr/pers

95 kr/pers

100 kr/pers

Information till dig som bokar

Vi korrigerar er bokning på plats och ni betalar endast för det antal som kommer. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter.

Vi har 6 grupprum, varav det största tar ca 30-35 personer. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i caféet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, utgå då från att det är caféet som gäller.

OBS! Under skollov och helgdagar gäller fredag till söndag-priser och då kan vi tyvärr inte erbjuda våra pizzor kl. 11.00-17.00.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.

Boka kick-off med laget i Örebro med vårt erbjudande till föreningar

Visa upp din inre gladiator för föreningsvännerna eller lagkamraterna. I vår stora trampolinpark finns något som passar alla. Utmana varandra i Wipe Out, Gokart eller se på när kompisarna flyger ut i SkyRider. Vem kunde ana vilka dolda talanger det fanns i ert team?