Roliga Aktiviteter Med Klassen I Västerås

Utmana skolklassen på en riktigt rolig aktivitet. På JumpYard i Västerås tar vi emot skolklasser och fritids som vill ha en extra rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Här blandas styrka, balans och uthållighet och er klass får ett härligt gemensamt minne. Vi garanterar att det finns något för alla, från lite lugnare aktiviteter till mer vågade utmaningar. Vi tar säkerhet på allvar och du som lärare kan känna dig trygg med att vår personal hjälper och vägleder eleverna. På JumpYard skapas en rolig dynamik och det är en perfekt teambuilding aktivitet för er klass. För att boka rolig aktivitet med klassen i Västerås – Fyll i formuläret nedan.

Skolaktivitet i Västerås för hela klassen

Bjud med din klass på en skolaktivitet utöver det vanliga. En rejäl avstickare i en annars mulen vardag kan få dina elever att lära känna varandra bättre. Kanske är det här ni vill börja eller avsluta terminen, eller också vill ni bara bryta av en helt vanlig tisdag och göra något grymt kul ihop ändå.

 

Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15, vill ni komma på skollov så är det ordinarie priser som gäller. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt mysiga café – kom bara ihåg att lämna det snyggt efter er.

 

● 125 kr per person för grupp på 1-35 pers. Greppstrumpor ingår, 1 tim 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper på 35-150 pers. Greppstrumpor ingår och 1 tim 30 min hopptid.

Tips! Är ni fler klasser från samma skola som vill boka en aktivitet? Besöken behöver inte göras samtidigt, men för att kunna nyttja grupperbjudandet behöver själva bokningen för alla ske samtidigt.

 

Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

 

Erbjudandet gäller inte under skollov.

 

En kittlande skolaktivitet i Västerås

Cody, Miller, Barani – för många kittlar det lite extra när de får höra att skolan eller fritids tar med dom till JumpYard i Västerås. Ha det grymt roligt ihop under ett par timmar hos oss. Runt i lokalerna finns vår personal för rolig inspiration, frågor och annat praktiskt ni behöver hjälp med. Låt oss på JumpYard hjälpa eleverna ur sina comfort zones och utmana sig själva utifrån sina egna personliga förutsättningar. 

 

Fyll i bokningsformuläret nedanför så återkommer vi med bokningsbekräftelse. OBS! Bekräftad bokning är bindande. Vi ses!