JumpTime - Hoppa loss i Västerås

Är du på jakt efter en fartfylld aktivitet i Västerås? Överraska ungarna med en utmanande och rolig upplevelse hos oss på JumpYard. Hos oss får du en stor trampolinpark till ditt förfogande och kan träna volter, skruvar eller bara hoppa, hoppa, hoppa! Missa inte heller vår höghöjdsbana, Wipe Out, Ninjabanan eller Valo TV-spel. Vår park är packad med aktiviteter – eller vad sägs om en Surf Pool, beach volleyball och beach boule? Här finns nåt för alla! (Filmen nedan är från Nacka – håll utkik efter vår nya Västerås-film!)

Boka en- eller tvåtimmarspass JumpTime i Västerås

Välkommen till en värld av studsmattor, där styrka, mod och koordination ställs på sin spets. Hos oss på JumpYard i Västerås möts du av svindlande höjder – med SkyRider och klättring, enklare banor och andra fartfyllda aktiviteter. Bli inte förvånad om någon gör en dubbelvolt ut i foampit – hit kommer både proffs och nybörjare för att utmana sig själva. Vi erbjuder en park i Västerås fylld av studsmattor, linbana och annat som tränar din kropp till max. Har du vad som krävs för att sätta din allra första Cody? Vår proffsiga personal finns utspridda i parken för att inspirera och vägleda dig.

 

Vardagserbjudande! På skoldagar (gäller inte under skollov) bjuder vi på andra timmen. 

 

Detta ingår i JumpTime Västerås

I vårt populära JumpTime-erbjudande ingår bland annat hopptid för en eller två timmar, tillgång till våra trampoliner, klätterbanor, fotbollsplaner och hoppavsatser. Observera att Höghöjdsbanan, SkyRider och Beach & Surf är tillägg.


● Måndag – fredag ej skollov (webbokning): 170kr för 2 timmar.

● Måndag – fredag ej skollov (drop-in): 180kr för 2 timmar.

● Lördag – söndag samt skollov (webbokning): 170kr för 1 timme.

● Lördag – söndag samt skollov (drop-in): 180kr för 1 timme.

● Extra timme utöver dessa: 100kr per timme alla dagar.


Av säkerhetsskäl måste man vara 4 år fyllda för att få hoppa i vår park.

Tänk på att vi är kontantfria. Hopptiden börjar varje hel timme. Ta med ett eget hänglås för att låsa in dina värdesaker!

 

Perfekt helgaktivitet med barnen i Västerås

Vår trampolinpark här i Västerås är ett enormt populärt alternativ för dig som vill låta ungarna springa av sig på helgerna. Slipp stillasittande och skärmtid, i vår värld finns det ingen tid för att sitta stilla! Njut av att se ungarna kämpa mellan trampolinerna och underhåll dig med en kopp kaffe vid åskådarplatserna. Var gärna med och delta! Under förutsättning att du är beredd på träningsvärk dagen efter. Våra trampoliner ger styrka, balans och koordination till alla kroppar, såväl vuxna som barn har grymt kul hos oss.