#SERIOUSLY FUN

SkyRider - en utmaning högt över trampolinerna

Spänn fast dig, håll i dig och flyg ut över parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentera denna roliga aktivitet som kan liknas vid en linbana, placerad högt upp strax under taket. Köp biljetter online samtidigt som du bokar JumpTime, eller i kassan. Du hittar starten på SkyRider bredvid caféet, sen flyger du ut över hela trampolinparken. Videon ovan är från vår andra park i Helsingborg – Ny video på Västerås kommer snart!

Du börjar banan under JumpYard’s tak och åker sedan ut över kompisarna nedanför. Det är en ”no skill, all thrill” upplevelse som de flesta kan klara av, och det behövs ingen egen utrustning. Vi rekommenderar en lugn första runda, där du lär dig hur du bäst får fart, för att sen njuta av fler roliga åk. Du kan med fördel boka SkyRider online innan du besöker oss, så garanteras du en galen dag. 

Du behöver vara minst 125 cm för att åka, vår max längd ligger på 187 cm. Vi har även en max viktgräns på 110 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn uppfyller villkoren. Vi på JumpYard kan stoppa åk i SkyRider om dessa regler inte efterlevs. Innan du åker SkyRider ges en obligatorisk säkerhetsgenomgång som är viktig att ta till sig.

Att åka SkyRider kostar 30kr/ åk, eller 70kr/ 3 åk och det går bra att åka innan eller efter er hopptimme.

Det går bra att köpa biljetter till våran Skyrider på plats i cafeét om man är osäker på om man vill åka utan att ha sett den.

ÅLDERGRÄNSER

Barn 0-3 år 
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn fyllda 4-5 år 
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info.vasteras@jumpyard.se
Tel: 021-412 412

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardvasteras