JumpYard presentkort – köp presentkort online

Hos oss kan du köpa ett roligt presentkort online. Våra presentkort passar lika bra att ge till vana JumpYard-besökare, som till dom aldrig tidigare har besökt oss. Alla brukar har roligt hos oss, både barn och vuxna. Du kan enkelt klicka hem ett för att därefter få koden direkt i din mailinkorg, eller köp det på plats i någon av våra parker.

Genom att ge bort ett JumpYard-presentkort kan mottagaren själv bestämma när (så länge det sker inom ett år från inköpsdatum) den vill besöka vår park och vad den vill använda summan till! Har du tur kanske du blir medbjuden?

Digitalt presentkort – så gör du för att köpa ett presentkort

Hos oss kan du köpa ett roligt presentkort online. Våra presentkort passar lika bra att ge till vana JumpYard-besökare, som till dom aldrig tidigare har besökt oss. Alla brukar ha roligt hos oss, både barn och vuxna. Du kan enkelt klicka hem ett för att därefter få koden direkt i din mailinkorg, eller så köper du det på plats i någon av våra parker. 

Roligt presentkort som passar den som gillar rörelse

Känner du någon som har svårt att sitta still och gärna utmanas? I så fall är ett besök till JumpYard den perfekta presenten. I våra parker finns ett brett utbud av roliga aktiviteter som är svåra att slita sig från. Vad sägs exempelvis om stora golvytor helt täckta med trampoliner, klätterväggar, SkyRider (en linbana i taket) och en fotbollsplan? Det och mycket mer hittar du i våra trampolinparker.

JumpYard presentkort

Våra presentkort gäller för allt du kan köpa och göra i parken. Använd det till parkentré, mat i vårt café eller varför inte köpa en cool tröja från oss? Vi har ett brett utbud av kläder och merch, i flera olika storlekar.  

Ge bort ett presentkort tillsammans med en tröja eller ett par JumpSocks

Varför inte ge bort presentkortet tillsammans med ett par JumpSocks (greppstrumpor) eller en tröja med JumpYards logga på? En rolig present som garanterat lär uppskattas av en JumpYard-fantast!

Köp ditt presentkort från