high performance jumpyard

JumpYard accelererar tillväxttakten – tecknar avtal för 8 st nya parker i Sverige, Spanien och Portugal under 2023

Efter ett mycket framgångsrikt 2021 – där fyra parker öppnade och intäkterna var de högsta i bolagets historia tar JumpYard nu nästa steg i tillväxtresan. Bolaget har tecknat avtal avseende 8 stycken nya parker i Sverige, Spanien och Portugal, med premiärdatum över de kommande 4–18 månaderna.

JumpYards strategi att leverera parker med ett brett aktivitetsutbud med bl a trampolin, klättring, SkyRider, höghöjdsbana, fotboll, och gokart har visat sig vara framgångsrik. Vi på JumpYard är stolta över att i framtiden kunna välkomna gäster till följande städer:

  • Porto, JumpYard Matosinhos – nära IKEA
  • Madrid, JumpYard Oasiz Madrid – Torrejon
  • Bilbao, JumpYard Bilbao – Derio
  • Valencia, JumpYard Valencia – City
  • Kungsbacka, JumpYard Kungsbacka – Sweet Spot Varla
  • Linköping, JumpYard Linköping – Tornby
  • Norrköping, JumpYard Norrköping – Haga
  • Sundsvall, JumpYard Sundsvall – Norrmalm

JumpYards VD och medgrundare Pelle Möller kommenterar:

”Vi har starkt momentum nu med rekordhögt intresse för JumpYards koncept, både bland gäster och hyresvärdar. Parkerna som vi annonserar idag innebär ett stort steg i vår fortsatta lönsamma tillväxtresa, men detta är bara början! Vi ser en otrolig tillväxtpotential inom både existerande och nya marknader. Vår ambition är att öka takten ytterligare, med målet att lansera runt 10 st nya JumpYard per år under de kommande 3–5 åren”.

Sedan JumpYard öppnade sin första park i Stockholm Barkarby 2017 har bolaget utvecklats till en av de största europeiska aktörerna. Intäkterna för bolaget är omkring SEK 265M fördelat på 15 lönsamma anläggningar i Sverige, Norge, Danmark, Spanien och Portugal. Utöver att tillhandahålla ett unikt koncept till gästerna, drivs bolagets tillväxt av strukturella trender som ökad hälsomedvetenhet, att föräldrar vill minska barnens skärmtid, samt en ökad efterfrågan på nöje och fysisk underhållning.

VD Pelle Möller fortsätter:

”Hälsa och nöje är själva essensen i vad vi vill göra med JumpYard – vi vill bygga en upplevelse som barn älskar och föräldrar uppmuntrar. Förutom att erbjuda stora mängder glädje, producerar JumpYard en enorm mängd rörelse. Idag har vi omkring 1.5 miljoner aktivitetstimmar, vilket innebär att om vi skulle vara en egen sport, skulle JumpYard kvalificera som en av Sveriges 10 största sporter mätt i aktivitetstimmar. Detta innebär att JumpYard producerar mer rörelse än populära sporter som tennis och friidrott. Vi är dock långt ifrån nöjda, nästa år kommer vi sannolikt att gå om basket och handboll, och vår långsiktiga ambition är att bli #2 efter fotboll”.

De nya parkerna går nu in i byggnationsfas och kommer att lanseras över de kommande 4–18 månaderna. JumpYard kommunicerar separat kring varje enskild park när lansering närmar sig.

Kontakt

Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se

Bilder: www.jumpyard.se/bildbank/

Concept info: www.jumpyard.se/concept