#SERIOUSLYFUN

Hyr hela hallen!

Se till att ha JumpYard Åre för er själva. Ta med gänget på en VIP-kväll, hoppa och ha kul utan att trängas med andra inne i parken. 

Hyr hela hallen-tider gäller:
Vardagar kl. 19.00 – 20.00
Helger från kl. 18.00 – 19.00.

Ibland kan vi även erbjuda detta paket under våra öppettider – kontakta oss för mer information via info.are@jumpyard.se

Du kan även boka till mat, personlig tränare och obegränsad åkning i vår SkyRider.

Passa på att beställa halv pizza för 50 kr/pers så rundar ni av er aktivitet perfekt!

Priser:
Alla dagar.
4995 kr/tim (exkl. tillval)

Tillval per timme (klicka i formuläret)
SkyRider 495 kr inkl. fri åkning.
Instruktör Grupp 500 kr
Halv pizza 50 kr/pers

Du bokar erbjudandet “Hyr Hela Hallen” via formuläret nedan. Efter att du har fyllt i informationen och skickat till oss, kommer vi att  säkerställa att datumet är ledigt och återkomma till dig inom kort. Ge oss gärna ett par alternativa datum under “Övrig Information”. Greppstrumpor ingår ej så ta gärna med er om ni har sen tidigare!

Instruktör Grupp
Vill du få handfasta tips och tricks? Boka en av våra instruktörer. Här fokuserar vi på att lära dig grunderna för volter och instruktören är med och instruerar hur övningarna skall utföras. Passar extra bra när ni har hela parken för er själva!

ÅLDERGRÄNSER

Barn under 4 år får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har MiniJump. Vi har MiniJump vardagar mellan 10-12. För att vi ska kunna ha MiniJump får det max vara 20 hoppare i hallen. MiniJump kan alltså både variera i tid och helt ställas in om det är mycket folk. Ring eller prata med personalen på plats för uppdaterad information.

Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen med sig vid trampolinerna som ansvarar för barnet. Denna går med in utan extra kostnad. Vill den vuxna hoppa samtidigt ska även hen betala inträde och strumpor. 

Barn 6-10 år kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info.are@jumpyard.se
Tel: 0647-675180

YouTube: JumpYard Sweden
IG/FB/TikTok: jumpyardare

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.