KICKOFF & KONFERENS I ÅRE

Pulshöjande konferens och kickoff i Åre

Dags för kickoff eller konferens med kollegorna? Vi har pulshöjande 3- och 5-kamper för små och stora företag. Kombinera nytta med nöje – kom till JumpYard i Åre – en 2500 kvm stor trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi Clip ‘N Climb-klättring, linbana i taket (SkyRider), WipeOut och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra mötesgäster har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist. Boka via formuläret längst ner.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara upp till 12 deltagare i mötesrummet. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på are@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi normalt sett ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi erbjuder ugnsbakade pizzor och fräscha sallader. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Du parkerar smidigt utanför JumpYard-huset enligt hänvisning.

Boka en fartfylld kick-off i Åre

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor på roliga och kreativa kamper! I vår trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, Wipe Out, klättring, Ninjabana eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket.
Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Alla priser är inklusive moms.

Heldag Konferens

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får ett avskilt mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vårt mötesrum rymmer ca 12 personer.

Pris: 500 kr/pers

Halvdag Konferens

1 timmes hopptid (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får ett avskilt mötesrum och kaffe. Vårt mötesrum rymmer ca 12 personer.

Pris: 375 kr/pers

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, Battle Beam, olika Ninja Race och mycket mer. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris: 
3-kamp, 275 kr/pers. (Ca 1-2 tim, min. 6 pers).
5-kamp, 395 kr/pers. (Ca 2-3 tim, min. 6 pers).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på are@jumpyard.se

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.