#SERIOUSLYFUN

Pulshöjande möten och events i Åre

Dags för kick off? Vi har pulshöjande 3- och 5-kamper för små och stora företag. Kombinera nytta med nöje – kom till JumpYard i Åre – en 2500 kvm stor trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi Clip ‘N Climb-klättring, linbana i taket (SkyRider), WipeOut och såklart – roliga (och lite galna) trampoliner. Våra mötesgäster har ofta egna tankar om hur dagen ska se ut, och vi är såklart öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist. Boka via formuläret längst ner.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara upp till 12 deltagare i mötesrummet. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på info.are@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi normalt sett ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader och hamburgare. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t ex 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Du parkerar smidigt utanför JumpYard-huset enligt hänvisning.

Boka en fartfylld kick-off i Åre

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor på roliga och kreativa kamper! I vår trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, Wipe Out, klättring, Ninjabana eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket.
Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får ett avskilt mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vårt mötesrum rymmer ca 12 personer.

Pris: 400 kr per deltagare exkl. moms (500 kr inkl. moms)

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får ett avskilt mötesrum och kaffe. Vårt mötesrum rymmer ca 12 personer.

Pris: 300 kr per deltagare exkl. moms (375 kr inkl. moms)

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, Battle Beam, olika Ninja Race och mycket mer. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Pris:
3-kamp, 250 kr ex moms, per person (ca 1-2 timmar, min 6 personer).
5-kamp, 395 kr ex moms, per person (ca 2-3 timmar, min 6 personer).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum. En kreativ start på dagen!

Pris: 70 kr per deltagare exkl. moms (80 SEK inkl. moms)

Eventlokal

Vi har många möjligheter i vår lokal. Parken är perfekt för mindre event eller mini-mässa med kunder, leverantörer eller personal i en annorlunda atmosfär. Genom exponering till över 5000 besökare varje månad, skapar vi förutsättningar för räckvidd åt er produkt och varumärke.

Exempel på vad ni kan göra

● Exponera produkter
● Presentera nyheter
● Demonstrera produkter

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på info.are@jumpyard.se