Premiäröppning för JumpYard Skövde 22 maj

På lördag den 22 maj slår vi äntligen upp portarna för JumpYard Skövde. Vi har fler roliga aktiviteter än bara trampoliner - precis som vanligt för JumpYard. Under öppningshelgen har vi 50% rabatt på hopptid!

Massor av roliga aktiviteter
Under samma tak kan du uppleva Sky Rider, inomhusfotboll och ninjabana med rampavslut. Dessutom har parken flera andra pulshöjande trampolinaktiviteter som Wipe Out (snurrande armar), battle beam, hopp-TV-spelet Valo, JumpTower, Foam Pit och ett High Performance-område med bungytrampolin! Clip N Climb – vår populära klättringsområde kommer inom kort.

Passa på – under sommaren har vi superroliga camps för barn och unga, läs mer på www.jumpyard.se/skovde

Välkommen till oss på Jonstorpsgatan 4 i Stallsikens Handelsområde