JumpYard bygger unik park i Sundsvall när kommunen förnyar stadskärnan

JumpYard kommer att öppna i det efterlängtade aktivitetscentret i centrala Sundsvall. Tillsammans med ett klättercenter och en skate-klubb bildas en unik hub för sport, nöje och aktiviteter för en bred publik.

Den nya JumpYard-parken är en del i kedjans expansion i Sverige och Europa. Med flera olika typer av aktiviteter under samma tak, ges gästerna möjlighet att hitta sin egen utmaning – alla med en pulshöjande twist.

JumpYard Sundsvall kommer att – utöver en mängd trampoliner – erbjuda aktiviteter som Sky Rider i taket, Clip ’N Climb-klättring, ninjabana, cardio wall, wipe out, hopp-TV-spelet Valo, hopptorn, skumgrop ett high performance-område. Konceptet är pulsdrivet och erbjuder en varierande aktivitetsmix, där barn och ungdomar från 4 år och uppåt kan ha kul och göra av med energi på samma gång.

Vädersäkra året-runt-aktiviteter som passar olika önskemål är populära bland barnfamiljer, kompisgäng, skolklasser och föreningar. JumpYards parker hamnar därför högt upp på att-göra-listan i dagens val av aktiviteter.

”Vi har jobbat länge för att hitta rätt lokal i Sundsvall och när erbjudandet om ett unikt citynära läge dök upp slog vi till direkt. Vi tror att JumpYard och aktivitetshusets övriga aktörer blir ett mycket populärt besöksmål i Sundsvall, säger Pelle Möller VD för JumpYard. ”Vår plan för JumpYard är långsiktig och ambitiös, där goda leverantörsrelationer, gott samarbete med det lokala skol- och föreningslivet och ett drivet team på plats i Sundsvall är grundläggande framgångsfaktorer. Vi siktar på att JumpYard Sundsvall bidrar med 80 000 aktivitetstimmar årligen” fortsätter Pelle Möller.

JumpYard öppnade sin första park i Barkarby, Stockholm hösten 2017 och blev en riktig succé. Sedan dess har kedjan utökats med parker från Åre i norr till Lissabon i söder. JumpYards löfte ”Seriously Fun” uppfylls med råge i och med den senaste parken i Sundsvall.

Samarbete med Generation Pep
-Som ”peppare”, i samarbete med Generation Pep, är vi stolta över att inte bara kunna erbjuda häftiga attraktioner – utan också att bidra till rörelse. JumpYards långsiktiga mål är att bli Sveriges näst största sport, sett till mängd rörelse. Förra året gick vi förbi bandy och volleyboll, i år ska vi förbi pingis och konståkning då vi siktar på en miljon aktivitetstimmar. Om 5 år ska vi förbi innebandyn och sen är det bara fotbollen kvar säger Pelle Möller.

För mer information, kontakta:

Pelle Möller, VD, pelle@jumpyard.se