ninja bana

Boka in er på en annorlunda svensexa-aktivitet i vår trampolinpark!

Vi erbjuder en mängd roliga saker att göra på svensexan.

Är ni ett gäng som vill hitta på roliga aktiviteter på svensexa? Då ska ni besöka JumpYard. Vi erbjuder en mängd aktiviteter som passar alla nivåer. Ni kan antingen köpa en entrébiljett (JumpTime) och hoppa fritt i parken eller boka in er på en 3-kamp eller 5-kamp. Har ni några särskilda önskemål är vi såklart öppna för att möta dom. Kontakta oss med era önskemål så tar vi det därifrån.

Roliga aktiviteter på er svensexa

Boka in en rolig svensexa hos JumpYard. Vill ni överraska den blivande brudgummen med en annorlunda svensexa ska ni ta med honom till JumpYard. Köp en entrébiljett och utforska parken på egen hand eller boka in er på någon av våra aktiviteter, så som 3-kamp eller 5-kamp. Ni kan också boka in ett pass med en PT, om ni vill utmana den blivande brudgummen! Tveka inte att höra av er till oss om ni har egna idéer på hur ni vill att dagen ska se ut!

3-kamp eller 5-kamp som svensexa-aktivitet

Vi erbjuder 3-kamper och 5-kamper där ni själva kan välja vilka grenar ni vill köra. Prata med oss om era förväntningar så kan vi ta fram ett upplägg som passar just er. Vi är vana vid att arrangera roliga svensexor.

Förboka mat från vårt café

I vårt café serverar vi mat och dryck som ni kan förbeställa eller köpa på plats. Ni kan välja mellan bland annat pizza, mackor, sallader och fika. Utbudet kan variera mellan olika parker. Har ni allergier eller särskilda kostpreferenser brukar vi kunna möta dom, men hör helst av er innan ert besök.  

Boka in den bästa svensexan hos JumpYard! Det lär garanterat bli en upplevelse som ni pratar länge om.

Gå till respektive parksida för att boka in er svensexa-aktivitet: