JUMPBABY

Föräldraledig i Göteborg? Ta med din bebis till JumpBaby!

Är du föräldraledig i Göteborg och letar efter en rolig aktivitet att göra med din bebis? Kom till JumpYard Göteborg under våra lugnare tider och låt ditt barn studsa på trampolinerna. 

JumpBaby - pris och tid

JumpBaby priserna gäller 1 barn under 4 år tillsammans med 1 vuxen.

Pris

Tid

100 kr/tim

Mån-fre kl. 10.00-14.00

Observera att JumpBaby är i mån plats
Har vi 40 gäster eller fler i parken är JumpBaby inte tillgängligt. Ring till oss på tel 031 797 73 60 för att stämma av tillgängligheten innan du bokar!

Mån-tors bjuder vi på en extratimme! Hoppa kl. 10.00-14.00 för endast 100 kr.

Observera att barn under 4 år ej får hoppa i parken efter kl. 14.00. Erbjudandet gäller enbart mån-fre när det inte är skollov, röd dag eller klämdag.

Måndag till fredag – perfekt för den som är föräldraledig
Måndag till fredag mellan kl. 10.00-14.00 (gäller ej under skollov, röda dagar eller klämdagar) är barn 0–3 år välkomna tillsammans med en vuxen till JumpBaby. 

Vi erbjuder JumpBaby under våra lugnare tider, för att de små barnen ska kunna utforska parken på ett lugnt och säkert sätt tillsammans med dig som vuxen.

Instruktör på plats
Våra instruktörer ser efter er säkerhet och hjälper er vid behov.

Boka er plats här eller kom förbi på en drop-in!

Om JumpBaby – perfekt aktivitet för dig som är föräldraledig i Göteborg

JumpBaby är ett erbjudande för små barn, tillsammans med en vuxen, som vill utforska trampolinparken under våra lugnare tider. Kanske är du föräldraledig och letar efter en lite annorlunda aktivitet att göra med ditt barn? Hos JumpYard Göteborg är det ofta fullt ös, men vi har även lugnare tider där du och ditt barn under 4 år kan hoppa i en lugnare miljö.

Du vet väl om att vi har ett café?
Fyll på med energi i vårt café efter ert besök i trampolinparken. Vi erbjuder både mat och fika och såklart läskande drycker och kaffe.    

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har JumpBaby. JumpBaby är på våra lugnaste tider mellan 10-14 under lovfria vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: goteborg@jumpyard.se
Tel: 031 797 73 60

JumpYard Göteborg
Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg

Se vår faq