#SERIOUSLYFUN

Klättra i Helsingborg hos JumpYard – testa Clip 'N Climb!

Klättra hos JumpYard Helsingborg! Våra klätterväggar utmanar dig i en ny och rolig form av inomhusklättring. Clip ‘N Climb har fokus på mod och smidighet och passar alla nivåer. Du behöver inte ha klättrat förut för att ha roligt i Clip ’N Climb!

Klättingen ingår i parkentrén

Klättringen ingår i JumpTime (vår parkentré).

Om det inte finns någon personal på plats vid klättringen när du vill klättra är det bara att du pratar med oss så hjälper vi dig gärna. Vi ser till att du får en säkerhetsgenomgång och blir ordentligt fastspänd.

Klättring för barn och vuxna i Helsingborg

På våra färgsprakande klätterväggar kan du på ett säkert och roligt sätt utmana dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar. Du är automatiskt säkrad när du klättrar och du behöver ingen egen utrustning (hjälm eller särskilda skor) när du klättrar hos oss.

Bra att veta: 

  • du är automatiskt säkrad. 
  • ingen tidigare erfarenhet krävs. 
  • du behöver ingen egen utrustning.

Åldersgräns och viktgräns

Minimiålder för klättrare är fyra år och vi har även en minimum viktgräns på 15 kg. Du som förälder ansvarar för att ditt barn är gammalt nog att delta och att barnet väger minst 15 kg. Enbart personalen får hantera utrustningen. Lyssna på personalens instruktioner och invänta deras hjälp! Vi på JumpYard kan stoppa klättring om dessa regler inte efterlevs.

Clip ‘N Climb ingår som aktivitet när du köper hopptid. 

Två tjejer står vid Clip 'N Climb, säkrade och redo att börja klättra.

Att klättra hos JumpYard Helsingborg uppskattas av både stora och små. Många av våra besökare uppskattar att varva klättring med trampolinhoppning, men såklart kan du komma enbart för att klättra. 

Clip ’N Climb för både barn och vuxna - klättra i Helsingborg

Clip ’N Climbs klätterväggar erbjuder lagom utmaning för både stora och små. Du behöver inte ha klättrat förut för att kunna ta dig hela vägen upp. Eftersom du inte heller behöver skor eller någon särskild utrustning är startsträckan kort! Dra med mamma, pappa, syrran eller brorsan och klättra hos oss i Helsingborg.