JumpTime

Vi fortsätter med vårt erbjudande på JumpTime extratimme. Känner du att en timme i parken är för lite? Köp en extra timmes hoppning för 50 kr. Gäller alla dagar i veckan. Extra timme läggs till efter din första timme.

Testa vår Sky Rider, hoppa runt på trampolinerna, klättra eller utmana dig själv i foam pit eller på ninjabanan!

I vår trampolinpark hoppar du från trampolin till trampolin hur mycket du vill. Dunka en basketboll för första gången eller lär dig något nytt trick och landa mjukt i foam pit. Vissa hinder i vår Ninja-bana går fort att klara, andra är lite svårare och kräver att hela kroppen är i harmoni.

I Dodge ball-delen och på fotbollsplanen spelas en hel del spontanmatcher vilket har blivit mycket omtyckt. Inte nog med det – Du kan även flyga runt på vår Sky Rider – en linbana i taket eller klättra i en ny form av klättring – Clip ‘N Climb, där du är automatiskt säkrad. Hopptiden startar varje hel timme, ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria.

Att hoppa en timme på helger eller skollov kostar 150kr, på vardagar (ej skollov) kostar det 125kr. Att hoppa en andra timme kostar 50kr.

Barn 4-5 år får hoppa i vuxens sällskap, för komplett information om ålder
se vår FAQ.