PT, GUIDE & LEKLEDARE I HELSINGBORG

PT, guide eller lekledare hos JumpYard Helsingborg

Vill du snabbt bli bra eller bättre på att hoppa trampolin? Vi har duktiga ledare som i mindre grupper ser till att du når dina mål. Välj mellan PT, guide eller lekledning hos JumpYard Helsingborg – allt från 1 person upp till 40 stycken. Roligt och utmanande tycker våra tidigare deltagare! Boka gör du genom att fylla i formuläret längs ner på sidan. 

Personlig tränare - PT (max. 5 pers)

Vill du lära dig parkour-volter eller gymnastiska volter? Boka PT-timme med en av våra instruktörer. Här fokuserar vi på att lära dig grunderna för volter och instruktören är med och passar, lär ut och instruerar noga hur övningarna skall utföras.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

Guide - för grupper på 5-40 pers

I grupper med guide går vi igenom grunderna för enklare gymnastiska volter och vad som är bra att tänka på. Deltagarna får en muntlig genomgång/instruktion och tränar sedan själva, dvs ingen passning ingår i Guide. Under passet finns vi tillgängliga och stöttar och ger tips på aktiviteter i parken.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

Lekledare för kalas

Boka egen lekledning där deltagarna får enklare tips och råd samt egen personal som följer kalaset under timmen i parken. Vi arrangerar t ex dodgeball-matcher och annat kul och ser till att kalaset håller ihop.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.