Personligare träning för dig själv eller en grupp

Ibland vill man snabbt bli bra, eller ännu bättre på något. Då kan det vara skönt att jobba i en mindre grupp, eller bara du och en personlig tränare. Hos oss finns möjligheten att ta enstaka lektioner eller ett par stycken då du verkligen vill sätta det där tricket eller volten. Prata med oss om din nivå och vad du vill göra så hittar vi ett bra upplägg för din träning och dina mål. 

PT Guide

Vill du snabbt bli duktig på att hoppa trampolin? Vi har ledare som i mindre grupper ser till att du når dina önskemål. Välj mellan PT, guide eller lekledning – allt från 1 person upp till 40 stycken. Ett roligt och utmanande sätt att utvecklas tycker våra tidigare deltagare!

Personlig Tränare – PT (max 5 personer)

Vill du lära dig parkour-volter eller gymnastiska volter? Boka en PT-timme med våra instruktörer. Här fokuserar vi på att lära dig grunderna för volter och instruktören är med och passar, lär ut och instruerar hur övningarna skall utföras.

Guide – för grupper över 5 st, max 40 st

I grupper med guide går vi igenom grunderna för enklare gymnastiska volter och vad som är bra att tänka på. Deltagarna får en muntlig genomgång/instruktion och tränar sedan själva, dvs ingen passning ingår i Guide. Under passet finns vi tillgängliga och stöttar och ger tips på aktiviteter i parken.

Lekledare för kalas

Boka egen lekledning där deltagarna får enklare tips och råd och egen personal som följer kalaset under timmen i parken. Vi arrangerar t ex cage ball-matcher och annat kul och ser till att kalaset håller ihop så gott det går.

 

 

PRIS: 500:-/ledare + vanligt inträde per person