ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar - boka rolig teambuilding hos JumpYard Karlstad

Dags att dra ihop lagkompisarna på teambuilding i Karlstad? Fira säsongsavslutningen eller upptakten tillsammans på ett aktivt sätt hos JumpYard i Karlstad. Vi har massor av lag och föreningar som hoppar, klättrar och svingar sig runt på ninjabanan. Vi har gott om utrymme och generösa öppettider.

Hos oss kan ni stärka gruppkänslan och skapa minnen tillsammans. I vår park finns det något för alla. Vare sig ni vill hålla er till studsmattorna, utmana varandra i ninjabanan eller testa på klättring (Clip ’N Climb ingår i inträdet till trampolinparken). Med andra ord, perfekt teambuilding i Karlstad!

Teambuilding Karlstad - erbjudande till föreningar och lag

Vi har tagit fram ett erbjudande till föreningar och lag som vill besöka oss. Erbjudandet gäller bokningar om minst 15 personer. Bästa pris får ni måndag till torsdag, under skolveckor. Boka gör ni genom formuläret längst ner på sidan. Lägg till pizza i er bokning så har ni en väntande buffé när
ni har hoppat klart. Våra pizzor är populära och brukar vara ett perfekt avslut
på teambuildingen.

Priser Föreningar

Mån-tors

Fre-sön

100 kr/tim

150 kr/tim

Priser Tillägg

Extratimme

Halv pizza

50 kr/pers

50 kr/pers

*Väljer ni pizza så är det en halv pizza/pers som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. Observera att vi dock inte kan erbjuda våra halva pizzor kl. 10.00-17.00 lör-sön p.g.a. platsbrist.

Betalning
Ni betalar endast för det antal som kommer. Som grupp betalar ni gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.

Bokning
Erbjudandet går bara att boka via formuläret nedan. Vi återkommer inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på er bokning.