ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar - boka rolig teambuilding hos JumpYard Karlstad

Dags att dra ihop lagkompisarna på teambuilding i Karlstad? Fira säsongsavslutningen eller upptakten tillsammans på ett aktivt sätt hos JumpYard i Karlstad. Vi har massor av lag och föreningar som hoppar, klättrar och svingar sig runt på ninjabanan. Vi har gott om utrymme och generösa öppettider.

Hos oss kan ni stärka gruppkänslan och skapa minnen tillsammans. I vår park finns det något för alla. Vare sig ni vill hålla er till studsmattorna, utmana varandra i ninjabanan eller testa på klättring (Clip ’N Climb ingår i inträdet till trampolinparken). Med andra ord, perfekt teambuilding i Karlstad!

Teambuilding Karlstad - erbjudande till föreningar och lag

Vi har tagit fram ett erbjudande till föreningar och lag som vill besöka oss. Erbjudandet gäller bokningar om minst 15 personer. Bästa pris får ni måndag till torsdag, under skolveckor. Boka gör ni genom formuläret längst ner på sidan. Lägg till pizza i er bokning så har ni en väntande buffé när
ni har hoppat klart. Våra pizzor är populära och brukar vara ett perfekt avslut
på teambuildingen.

Priser Föreningar

Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/tim

179 kr/tim

Priser Tillägg

Extratimme

Halv pizza

50 kr/pers

60 kr/pers

FAQ - Föreningar

  • Vad gäller vid bokning av tillägget Halv pizza?
    *Väljer ni pizza så är det en halv pizza/pers som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. Observera att vi dock inte kan erbjuda våra halva pizzor kl. 10.00-17.00 lör-sön på grund av platsbrist.
  • Hur går betalningen till?
    Ni betalar endast för det antal som kommer. Som grupp betalar ni gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard. Under skollov, röda dagar och klämdagar gäller fre-sön priserna.
  • Hur bokar man erbjudandet?
    Erbjudandet går bara att boka via formuläret nedan. Vi återkommer inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på er bokning.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.