ERBJUDANDE TILL SKOLOR

Klassaktivitet hos JumpYard i Karlstad - specialerbjudande till skolor

Boka en minnesvärd klassaktivitet hos JumpYard Karlstad! Vi har tagit fram ett attraktivt erbjudande till skolklasser som vill besöka oss under terminerna. 

Vi tar dagligen emot klasser som vill bryta av skolmiljön med en rolig och fartfylld upplevelse. Förutom styrka, balans och uthållighet skapar ni gemensamma minnen och stärker gruppkänslan. Ni kan bland annat klättra i vår Clip ‘N Climb, åka SkyRider, hoppa trampolin eller Twister och kämpa i ninjabanan tillsammans.

Priser

Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mån-fre, kl. 09.00-15.00 för minst 10 personer. 

Hopptid + JumpSocks

1 timme

100 kr/pers

Tillägg

Extratimme

Halv pizza

SkyRider

50 kr/pers

60 kr/pers

30 kr/åk

Vid köp av tillägg SkyRider gäller max. 40 åk/tim.
Vid köp av tillägg Halv pizza ingår saft/vatten.
Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

Klassaktivitet i Karlstad med extra allt!

Ta chansen att lära känna skolkamraterna bättre! Vare sig det är klassens dag, friluftsdag eller terminsavslutning passar ett besök hos JumpYard perfekt! Maxa dagen genom att lägga till åk i vår SkyRider. Och varför inte avsluta besöket med pizza till hela gänget?

Hos oss får klasskompisarna utmana varandra - vi erbjuder aktiviteter som passar alla nivåer

Öva side flips, back flips och front flips, eller bara ha det grymt kul ihop under några timmar! Vi på JumpYard vet hur man utmanar sin comfort zone till max. Hos oss finns det hoppavsatser i lägre och högre höjd, foam pits att landa tryggt och mjukt i och kunnig, engagerad personal som kan coacha och ge tips för den som vill lära sig att slå en volt i luften. Hos oss finns det utmaningar som passar alla! Kom till oss och svettas tillsammans! Dom flesta som har besökt oss en gång brukar vilja komma tillbaka.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses!

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.