Roliga aktiviteter med klassen

Antar er skolklass den stora utmaningen? Vi på JumpYard tar dagligen emot klasser som vill bryta av skolmiljön med en rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Förutom styrka, balans och uthållighet skapar ni gemensamma minnen med varandra. Varför inte använda JumpYard som en gruppbildande aktivitet för klassen? Boka skolaktivitet hos oss redan idag!

Skolaktivitet i Karlstad för hela klassen

Ta med klassen på en skolaktivitet som de bara trodde de kunde drömma om! En avstickare i vardagen med ett besök hos oss kan användas som en chans att lära känna varandra bättre. Avsluta terminen hos oss, eller bara ses och ha det grymt kul ihop. 


De angivna priserna nedan gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15. Det går bra att ta med sig fika att äta i vårt café – tänk på att lämna det i gott skick efteråt. Vi har tyvärr ingen mikrovågsugn. Ät gärna en pizza från vårt café, men förbeställ antal i formuläret. 50 kr/elev för en halv pizza.


Priser:

● 125 kr per person för 1-35 personer. JumpSocks ingår, 1h 30 min hopptid.

● 100 kr per person för grupper på 35-100 personer. JumpSocks ingår samt 1h 30 min hopptid.


Tips! Är det flera olika klasser från samma skola som ni vill boka in? Besöken behöver inte vara samtidigt, men för att nyttja erbjudandet behöver bokningen för alla ske samtidigt.


Erbjudandet gäller inte under skollov. Under skollov är priset 150kr per elev inklusive JumpSocks och 1 timmes hoppning. 


Hoppningen startar varje heltimme. Kom ihåg att vi är kontantfria. 

Utmana eleverna på en fartfylld upplevelse

Öva side flips, back flips och front flips, eller bara ha det grymt kul ihop under några timmar! Vi på JumpYard vet hur man utmanar sin comfort zone till max. Hos oss finns det hoppavsatser i lägre och högre höjd, foampits att landa tryggt och mjukt i och kunnig, engagerad personal som kan coacha och ge tips för den som vill lära sig att slå en volt i luften. Hos oss finns det utmaningar som passar de allra flesta.

 

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses!