KONFERENS & KICKOFF

Konferens & kickoff i Kristianstad

Planerar du en kickoff eller konferens i Kristianstad? Hos oss kan ni kombinera pulshöjande aktivitet i parken med möten i våra mötesrum. 

Förena nytta med nöje – kom till JumpYard Kristianstad – en 3000 kvm trampolinpark och aktivitetscenter. Här har vi massor av härliga trampoliner, linbana i taket, Valo TV, ninjabana och andra roliga aktiviteter. Ni kanske har egna idéer om hur dagen ska se ut, och vi är öppna för förslag! Boka ett möte, en kick off eller ett event med en annorlunda twist.

Se öppettider på startsidan! Vi kan givetvis diskutera önskemål om ytterligare tider.

Ni kan vara 6-18 deltagare i mötesrummen, beroende på rummens storlek. Vi har andra ytor för större sällskap – kontakta oss för mer info på kristianstad@jumpyard.se. Inne i parkens aktivitetsyta kan vi ta emot 150 personer samtidigt.

Vi har ett eget kök där vi lagar lasagne, ugnsbakade pizzor, fräscha sallader och smörgåsar. Det finns även fika i olika former, med gott kaffe, cappuccino med mera.

De flesta börjar med möten, mingel eller event och avslutar med aktiviteter i parken. Vi tar hand om er och ser till att t.ex. 3- eller 5-kampen koordineras eller att vald aktivitet presenteras.

Vår mötesrum har utrustning såsom TV-skärm eller whiteboard-tavla, HDMI-kabel.

För bokning av möte, konferens eller event – vänligen fyll i formuläret nedan – vi hör vi av oss inom 2 arbetsdagar.

Vi har gott om gratis parkeringsmöjligheter utanför fastigheten.

Fartfylld kick-off eller konferens i Kristianstad

Väck din inre gladiator – utmana dina vänner och kollegor i vår battle beam! I vår trampolinpark kan ni kämpa mot (eller med!) varandra i trampolinhoppning, Ninjabana på tid eller ett åk i SkyRider – vår linbana i taket.
Vi tänker att det finns något som passar de flesta. Är ni ett peppat gäng kämpar? Tveka inte att höra av er till oss, vi fixar en aktiv dag som passar er!

Välj mellan flera olika konferens - och kickoffpaket hos JumpYard Kristianstad

Vi har tagit fram olika paket som ni kan välja mellan, eller låta er inspireras av. Meddela oss gärna om ni har några särskilda önskemål inför ert besök.

Heldag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!) i trampolinparken. Ni får avskilda mötesrum, god lunch med dryck, kaffe och valfritt fikabröd. Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-18 personer.

Pris: 500 kr/pers.

Halvdag Konferens

1 timme trampolinhoppning (eller vad ni vill göra!). Ni får avskilda mötesrum och kaffe.
Vi har flera olika mötesrum som rymmer allt från 6-25 personer.

Pris: 375 kr/pers.

3-kamper / 5-kamper

Vi ordnar roliga och utmanande 3/5-kamper som passar er grupp eller kompisgäng. Ni kan köra olika fotbollskamper, Battle Beam eller svettiga race på ninjabanan. Välj om ni vill tävla i lag eller individuellt. Oavsett om ni ordnar ett företags- eller privatevent fyller du i formuläret, så tar vi det därifrån!

Obs! Bokning av 5/3-kamper sker senast en vecka innan ni vill komma hit.

Läs mer om våra 3-kamper och 5-kamper.

Pris: 
3-kamp, 275 kr/pers (ca 1-2 tim, min. 6 pers).
5-kamp, 395 kr/pers (ca 2-3 tim, min. 6 pers).

Frukostmöte

Frukostmacka, kaffe, frukt och ett mötesrum med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers.

Har du idéer eller några frågor? Maila oss på kristianstad@jumpyard.se, eller ring på tel: 044-80 422.

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.