#SERIOUSLY FUN

JumpFamily

Vi har haft tusentals nöjda, återkommande familjer sedan vi öppnade vår första park 2017. Vi tror att anledningen är att JumpYard passar alla, oavsett väder eller ålder (med 4-årsgräns). Ta med dig hela familjen och hoppa till ett rabatterat pris. JumpFamily-erbjudandet innebär att en familj på fyra betalar för tre. Se till att pappa får kämpa på trampolinerna och låt mamma dominera i vår Wipe Out!

JumpFamily-erbjudandet innebär fyra hoppare till priset av tre. Kommer ni måndag – fredag när det ej är skollov bjuder vi alla i familjen på en extra timme, då är det alltså två timmars hoppning som gäller!

JumpFamily: Entre till trampolinpark inklusive klättring och fotbollsplan för en familj

(4 personer till priset av 3, varav minst 1 och högst 2 över 18 år)
Mån – tor (webbokning): 510 kr för 2 tim.
Mån – tor (drop-in): 540 kr för 2 tim.
Fre – sön och skollov (webbokning): 510kr för 1 tim.
Fre – sön och skollov (drop-in): 540 kr för 1 tim.
Extratimme 100 kr per pers.

Hösterbjudande! Hoppa 2 timmar – betala för 1. Gäller Söndag – Fredag t.o.m 31 oktober.

Observera att ni måste ha med er minst en vuxen för att räknas som en familj och det får vara max två hoppare över 18 år. Är ni fler än fyra i familjen får ni göra en extra JumpTime bokning för resterande som vill följa med.

Våra vanliga åldersgränser gäller vid bokning av JumpFamily. Barn fyllda 4-5 år kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalat entré kan denne inte hoppa på trampolinerna eller utnyttja övriga attraktioner, men kan gå med i parken.

Se mer info i vår FAQ
VÄLKOMNA!