Vill du jobba på Jumpyard? Just nu har vi massor av bra tjänster!

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till work@jumpyard.se

Jobba som Team Leader på JumpYard Barkarby

Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!

Vi söker en deltidsanställd Team Leader som ska ansvara för vår verksamhet i receptionen, caféet och kalasavdelningen. Du ansvarar för både drift och utveckling av erbjudanden, personal och utrustning. Du blir en del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.

Vi söker dig med erfarenhet som hovmästare eller servis/kök och är van vid att hantera höga kundflöden. Du gillar att ta hand om kunder och få dom att känna sig lite extra hemma hos oss. Du tycker att det är kul att leda och utveckla ung personal. Har du en bakgrund inom gymnastik, trampolin eller parkour så är det meriterande, men inget krav.


Tjänsten på JumpYard Barkarby gäller kvällar, helger och skollov i första hand.


Skicka din ansökan märkt ”Team Leader Barkarby” till work@jumpyard.se

Platschef till vår nya park i Nacka Forum

Tycker du som vi, att JumpYard har Sveriges coolaste trampolinparker? Brinner du för hjälpa barn och vuxna att ha så kul det bara går i en aktiv miljö? JumpYard är ”mer än en trampolinpark” och vi letar nu efter någon som kan vara ”mer än en platschef” för vår nyetablering i Nacka Forum.

Som platschef är du ytterst ansvarig för allt som händer innanför våra väggar. Utöver att ansvara för drift och personal är du även med och bestämmer om erbjudande, marknadsföring, försäljning och kundupplevelse.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med att skapa ”din egen” trampolinpark med stor frihet under eget ansvar. Du rapporterar till JumpYards Sverige VD och sitter med i ledningsgruppen tillsammans med övriga platschefer.
Vi söker dig med erfarenhet från restaurang/hotell eller retail. Du ska vara van vid höga kundflöden och tycka om att leda och utveckla en ung organisation med ung personal. Har du erfarenhet av trampoliner är det ett plus men det allra viktigaste är att du brinner för att skapa en grym kundupplevelse!


Skicka din ansökan märkt ”Platschef Nacka Forum” senast den 25 augusti. Extern rekryteringsansvarig är Johan Svensson,
e-post: johan@concretecompany.se

Jobba som Team Leader (Trampolin) på JumpYard Nacka Forum

Har du en bakgrund inom gymnastik, trampolin eller parkour? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!


Vi söker en hel- eller deltidsanställd Trampolinchef som ska ansvara för all vår verksamhet på, i och under trampolinerna. Du ansvarar för både utveckling och drift av erbjudanden (t.ex. våra trampolinskolor), personal och utrustning. Du blir en del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.


Vi söker dig som har erfarenhet inom trampolin eller relaterade områden, som utövare eller instruktör. Erfarenhet från ett serviceyrke är meriterande, men viktigast är att du brinner för det du gör.
Tjänsten på JumpYard Nacka Forum gäller hel- eller deltid
Skicka din ansökan märkt ”Team Leader Trampolin Nacka Forum” till work@jumpyard.se

 

Jobba som Team Leader (Café och Kalas) på JumpYard Nacka Forum

Är du bra på att fixa det kunderna vill ha? Gillar du att hjälpa barn, ungdomar och vuxna att ha kul i en aktiv miljö? Trivs du med att inspirera och utveckla yngre personal? I rollen som Team Leader håller du ordning på arbetsplatsen och gör saker lite bättre varje dag. Du har kanske tröttnat på ett ”vanligt” restaurang- eller hotelljobb och vill jobba mer med service i en aktivitetsmiljö. Då har vi ett jobb som passar dig!


Nu söker vi en hel- eller deltidsanställd Team Leader som kommer ansvara för vår verksamhet i reception, café och kalas. Du ansvarar för både utveckling och drift av erbjudanden (t.ex. JumpParty), personal samt utrustning. Du är del av ledningsteamet och rapporterar till vår platschef.


Vi söker dig som har erfarenhet som hovmästare eller servis/kök och är van vid att hantera höga kundflöden. Du ska gilla att ta hand om kunder och få dom att känna sig lite extra hemma hos oss, du ska även tycka att det är kul att leda och utveckla ung personal. Är du en hejare på gymnastik, trampolin eller parkour så är det meriterande men inget krav.
Tjänsten på JumpYard Nacka Forum gäller hel- eller deltid
Skicka din ansökan märkt ”Team Leader Café och Kalas Nacka Forum” till work@jumpyard.se

Jobba som Köksbiträde på JumpYard Nacka Forum

Är du ett grymt köksbiträde som inte är rädd för att ansvara för driften i köket? Gillar du när det är mycket att göra och när du själv får bestämma hur saker ska funka? Kan du hjälpa oss att utveckla vår café-meny med hälsoprofil? Då har vi ett jobb som passar dig!


Nu söker vi ett hel-, deltid- eller timanställt köksbiträde. När du är på plats i köket är det du som är chef där. Tillsammans med café-ansvarig och platschef är det du som utvecklar menyn och bestämmer hur saker ska funka i och omkring ditt kök.


Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet som köksbiträde, och som trivs med att jobba självständigt och att ta ansvar för ditt kök. Arbetstiden är vardagskvällar och dagtid på helger, alltså inga lördagskvällar!
Tjänsten på JumpYard Nacka Forum gäller hel- eller deltid
Skicka din ansökan märkt ”Köksbiträde Nacka Forum” till work@jumpyard.se

Jobba extra som Assisterande Team Leader Café/Reception på JumpYard Nacka Forum

Nu söker vi en extraanställd Team Leader Café som kan hjälpa oss på vardagskvällar och helger.
Som Team Leader Café är du ansvarig för driften av reception, café och kök när vi har öppet. Du hanterar både kunder och personal och ser till att allting funkar och att alla har roligt.


Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av café, restaurang eller servis och som med ett glatt humör kan se till att våra kunder trivs och att vår personal vet vad dom ska göra.


Tjänsten på JumpYard Nacka Forum gäller deltid/extra

Skicka din ansökan märkt ”Assisterande Team Leader Café/Reception JumpYard Nacka Forum” till work@jumpyard.se

Jobba extra som Assisterande Team Leader Trampolin på JumpYard Nacka Forum

Nu söker vi en extraanställd assisterande Team Leader för trampolinerna, som kan hjälpa oss på vardagkvällar och helger. Du blir ansvarig för driften av trampolindelen när vi har öppet. Du hanterar både kunder och övrig personal, ser till att alla har roligt och överser säkerhetsreglerna i parken.

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av trampolin, gymnastik eller parkour. Du har förmodligen jobbat lite som instruktör och gillar att ta ansvar.

Tjänsten på JumpYard Nacka Forum gäller deltid/extra
Skicka din ansökan märkt ”Assisterande Team Leader Trampolin JumpYard Nacka Forum” till work@jumpyard.se
 
JumpYard-(7-of-14)