JumpTime

Hoppa loss på våra trampoliner, utmana dig själv och kompisarna på Ninjabanan eller spela en snabb match på fotbollsplanen. På JumpYard Barkarby finns det något för alla – till och med minigolf och golfsimulatorer.

I vår trampolinpark kan du hoppa från trampolin till trampolin i 40 meter. Kanske dunkar du en basketboll för första gången eller lär dig något nytt trick och landar mjukt i foam pit. Vissa hinder i vår Ninja-bana går fort att klara, andra är lite svårare och kräver att hela kroppen är i harmoni. Bredvid trampolinerna, i Dodge ball-delen och på fotbollsplanen, spelas en hel del spontanmatcher vilket har blivit mycket omtyckt.

Hoppa mer för mindre under skolveckorna! Vi bjuder på andra timmen måndag – fredag när det ej är skollov, d.v.s. kommer du en “vanlig” vardag är det två timmars hoppning som gäller!

 

JumpTime: Entré till trampolinpark inklusive fotbollsplan och gym

Måndag – Fredag ej skollov: 150kr för 2 timmar (webbokning)

Måndag – Fredag ej skollov: 160kr för 2 timmar (drop-in) 

Lördag – Söndag samt skollov: 150kr för 1 timme (webbokkning)

Lördag – Söndag samt skollov: 160kr för 1 timme (drop-in)

ExtraTimme utöver dessa: 100kr  

 

Hopptiden startar varje heltimme, ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria.

 

Av säkerhetsskäl ska man vara 6 år för att hoppa klockan 11:00-17:00 på helger och skollov, barn 4-5 år får hoppa i vuxens sällskap på övriga tider. För komplett information se vår FAQ. Under sommarlovet är barn 4-5år välkomna alla dagar i veckan alla tider.