#SERIOUSLYFUN

JumpTime - Trampolin i Barkarby

Hoppa loss på våra trampoliner, utmana dig själv och kompisarna på ninjabanan eller spela en snabb match på fotbollsplanen. På JumpYard Barkarby finns det något för alla!

JumpTime - 1 timme

Mån-tors bjuder vi på en extratimme! (Gäller ej skollov, helgdagar eller klämdagar).

Online

Drop-in

Extratimme

169 kr

179 kr

100 kr

Under sommaren, skollov, röda dagar och klämdagar gäller ordinarie hopptid (1 tim). Läs mer om när ordinarie hopptid gäller.

Hopptiden startar varje heltimme, ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria. 
Strumpor med halkskydd är obligatoriskt vid nyttjande av våra aktiviteter.

40 meter trampoliner och mycket mer!

I vår trampolinpark kan du hoppa från trampolin till trampolin, kanske dunkar du en basketboll för första gången eller lär dig något nytt trick och landar mjukt i foampit. Vissa hinder i vår ninjabana går fort att klara, andra är lite svårare och kräver att hela kroppen är i harmoni. Bredvid trampolinerna, i Dodge ball-delen och på fotbollsplanen, spelas en hel del spontanmatcher vilket har blivit mycket omtyckt.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4 & 5 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa klockan 11:00-17:00 på helger och skollovs veckor men är välkomna övriga tider tillsammans med en vuxen. Den vuxna går då in gratis och ansvarar för barnet på trampolinerna. Den vuxna måste vara med barnet i anslutning till trampolinerna och det krävs en vuxen per barn under 6 år.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: barkarby@jumpyard.se
Tel: 08-36 20 80

JumpYard Barkarby
Veddestavägen 15, 175 62 Järfälla

Se vår faq