JumpTime

Hoppa loss på våra trampoliner, utmana dig själv och kompisarna på Ninjabanan eller spela en snabb match på fotbollsplanen. På JumpYard Barkarby finns det något för alla – till och med minigolf och golfsimulatorer.

I vår trampolinpark kan du hoppa från trampolin till trampolin i 40 meter. Kanske dunkar du en basketboll för första gången eller lär dig något nytt trick och landar mjukt i foam pit. Vissa hinder i vår Ninja-bana går fort att klara, andra är lite svårare och kräver att hela kroppen är i harmoni. Bredvid trampolinerna, i Dodge ball-delen och på fotbollsplanen, spelas en hel del spontanmatcher vilket har blivit mycket omtyckt.

Priser

Att hoppa en timme på helger eller skollov kostar 150kr, på vardagar (ej skollov) kostar det 125kr. Att hoppa en andra timme kostar 100kr. Tänk på att våra hoppsessioner börjar varje hel timme.

 

Hopptiden startar varje hel timme, ta med hänglås och tänk på att vi är kontantfria.

 

Av säkerhetsskäl ska man vara 6 år för att hoppa kl 10-18 på helger och skollov, barn 4-5 år får hoppa i vuxens sällskap på övriga tider, för komplett information se vår FAQ.