#SERIOUSLYFUN

JumpFamily – ett specialerbjudande för familjen

Vi har haft tusentals nöjda, återkommande familjer sedan vi öppnade 2018. Vi tror att anledningen är att JumpYard passar alla, oavsett ålder (med 4-årsgräns). JumpFamily erbjudandet innebär att en familj på fyra betalar för tre. Se farsan kämpa i vår Foampit och morsan dominera på vår JumpWall!

JumpFamily - 1 timme

4 pers betalar för 3 (min. 1 och max. 2 över 18 år).
Mån-tors bjuder vi på en extratimme! (Gäller ej skollov och helgdagar).

Online

Drop-in

Extratimme

450 kr

510 kr

300 kr/familj

Under sommaren, skollov och röda dagar gäller ordinarie hopptid (1 tim). Läs mer om när ordinarie hopptid gäller.

JumpFamily:
Entre till trampolinpark inklusive fotbollsplan och gym för en familj. (4 pers till priset av 3, varav min. 1 och max. 2 över 18 år).

Observera att ni måste ha med er minst en vuxen för att räknas som en familj och det får vara max två hoppare över 18 år. Är ni fler än fyra i familjen får ni göra en extra JumpTime bokning för resterande som vill följa med.

Våra vanliga åldersgränser gäller vid bokning av JumpFamily. Man ska ha fyllt 4 år och barn 4-5 år måste ha med sig en vuxen på trampolinerna som ansvarar för barnet.

På helger och skollov mellan kl. 11.00-17.00 är det av säkerhetsskäl åldersgräns på 6 år.

Se mer info i vår FAQ.
VÄLKOMNA!

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard.

Barn 4-5 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa klockan 11:00-17:00 på helger och skollovs veckor men är välkomna övriga tider tillsammans med en vuxen. Den vuxna går då in gratis och ansvarar för barnet på trampolinerna. Den vuxna måste vara med barnet på trampolinerna och det krävs en vuxen per barn under 6 år.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: info@jumpyard.se
Tel: 08-36 20 80

JumpYard Barkarby
Veddestavägen 15, 175 62 Järfälla

Se vår faq