#SERIOUSLYFUN

Roliga aktiviteter med klassen!

Antar er skolklass den stora utmaningen? Vi på JumpYard tar dagligen emot klasser som vill bryta av skolmiljön med en rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Förutom styrka, balans och uthållighet skapar ni gemensamma minnen med varandra. Varför inte använda JumpYard som en gruppbildande aktivitet för klassen? Boka skolaktivitet hos oss redan idag!

Skolaktivitet i Stockholm för hela klassen

Ta med klassen på en skolaktivitet som de bara trodde de kunde drömma om! En avstickare i vardagen med ett besök hos oss kan användas som en chans att lära känna varandra bättre. Avsluta terminen hos oss, eller bara ses och ha det grymt kul ihop.

Ta chansen att lära känna skolkamraterna bättre! Hos oss kan ni spela dodgeball, studsa runt på trampolinerna eller kämpa i Ninjabanan. Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga.

Våra skolpriser gäller ordinarie skoldagar mellan kl. 10-15.

Priser:
100 kr /pers. (min 10 pers). Mån-fre kl 10-15, 1 timme. Inkl. hoppstrumpor.  
Extra hopptimme 50 kr per person. 

Tillägg mat – Halv pizza 50 kr/pers. Saft/vatten är inkluderat. 
Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

Observera att om ni ej korrigerar antalet på er bokning 24 timmar innan bokad tid så kommer ni bli debiterade för hela bokningen. Vill ni avboka behövs det göra minst 5 dagar innan bokat datum.

Utmana eleverna med våra aktiviteter

Öva side flips, back flips och front flips, eller bara ha det grymt kul ihop under några timmar ute i Barkarby! Vi på JumpYard vet hur man utmanar sin comfort zone till max. Hos oss finns det hoppavsatser i lägre och högre höjd, foampits att landa tryggt och mjukt i och kunnig, engagerad personal som kan coacha och ge tips för den som vill lära sig att slå en volt i luften. Hos oss finns det utmaningar som passar de allra flesta.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses!