KLASSAKTIVITETER I BARKARBY

Roliga aktiviteter med klassen i STOCKHOM HOS JUMPYARD BARKARBY

Klassaktiviteter på JumpYard Barkarby – antar er skolklass den stora utmaningen? Vi på JumpYard tar dagligen emot klasser som vill bryta av skolmiljön med en rolig och fartfylld upplevelse tillsammans. Förutom styrka, balans och uthållighet skapar ni gemensamma minnen med varandra. Varför inte använda JumpYard som en gruppbildande aktivitet för klassen? Boka hos oss redan idag!

Priser för skolor på jumpyard

Erbjudandet gäller grupper om min. 10 pers på ordinarie skoldagar kl. 09.00-15.00.

Hopptid + JumpSocks

1 timmes hopptid i trampolinparken + JumpSocks (greppstrumpor).

Mån-fre

Extratimme

100 kr/pers

50 kr/pers

Tillval

Halv pizza

Saft

60 kr/pers.

8 kr/pers

bakåtvolt tillsammans från hopptorn

Utmana eleverna med våra klassaktiviteter

Öva side flips, back flips och front flips, eller bara ha det grymt kul ihop under några timmar ute i Barkarby! Vi på JumpYard vet hur man utmanar sin comfort zone till max. Hos oss finns det hoppavsatser i lägre och högre höjd, foampits att landa tryggt och mjukt i och kunnig, engagerad personal som kan coacha och ge tips för den som vill lära sig att slå en volt i luften. Hos oss finns det utmaningar som passar de allra flesta.

Vill ni ha hela trampolinparken för er själva? Se då Hyr hela parken!

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med en bokningsbekräftelse. Observera att bekräftad bokning är bindande. Vi ses!

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 arbetsdagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad. Vi är kontantfria. Betala gärna med faktura eller kort på plats.

Observera att om ni ej korrigerar antalet på er bokning 24 timmar innan bokad tid så kommer ni bli debiterade för hela bokningen. Vill ni avboka behövs det göra minst 5 dagar innan bokat datum.

Aktiviteter i Stockholm för hela klassen

Ta med klassen på en skolaktivitet som de bara trodde de kunde drömma om! En avstickare i vardagen med ett besök hos oss kan användas som en chans att lära känna varandra bättre. Avsluta terminen hos oss, eller bara ses och ha det grymt kul ihop.

Ta chansen att lära känna skolkamraterna bättre! Hos oss kan ni spela dodgeball, studsa runt på trampolinerna eller kämpa i Ninjabanan. Besök oss på JumpYard – en skolaktivitet utöver det vanliga.