PT & GUIDE

Personlig tränare hos JumpYard Göteborg

Du kan boka personlig träning i mindre eller större grupper. För den som har gått JumpSchool eller JumpCamp och vill fokusera lite extra på ett visst trick kan en PT vara det perfekta alternativet. Detsamma gäller såklart även för den som inte har gått någon av våra kurser och kanske besöker parken för första gången. Vi anpassar oss efter din nivå!

PT Guide
För att snabbt bli bra eller bättre på att hoppa trampolin ska du välja PT Guide. Vi har duktiga ledare som i mindre grupper ser till att du når dina mål. Välj mellan PT, guide eller lekledning – allt från 1 person upp till 40 stycken. Roligt och utmanande tycker våra tidigare deltagare!

Personlig tränare - PT (max. 5 pers)

Är ditt mål att lära dig parkour-volter eller gymnastiska volter? Boka i så fall in en PT-timme med en av våra instruktörer. Här fokuserar vi på att lära dig grunderna för volter. Instruktören är med och passar, lär ut och instruerar noga hur övningarna skall utföras.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

Guide - för grupper på 5-40 pers

I grupper med guide går vi igenom grunderna för enklare gymnastiska volter och vad som är bra att tänka på. Deltagarna får en muntlig genomgång/instruktion och tränar sedan själva, dvs ingen passning ingår i Guide. Under passet finns vi tillgängliga och stöttar och ger tips på aktiviteter i parken.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

Lekledare för kalas

Boka egen lekledning där deltagarna får enklare tips och råd samt egen personal som följer kalaset under timmen i parken. Vi arrangerar t ex dodgeball-matcher och annat kul och ser till att kalaset håller ihop.

500 kr/tim. Ordinarie inträde tillkommer.

ÅLDERSGRÄNSER

Barn 0-3 år
får av säkerhetsskäl inte hoppa på JumpYard förutom när vi har JumpBaby. JumpBaby är på våra lugnaste tider mellan 10-14 under lovfria vardagar. Dessa tider kan komma att variera och ställas in om det är mycket annat folk i lokalen. Allt för att säkerställa säkerheten. 

Barn 4-5 år
kan hoppa om de har en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Om den vuxne inte betalt entré behöver denne vänta i vår cafédel/läktare.

Barn 6-10 år
kan hoppa själva både på vardagar och helger men med en vuxen i lokalen som ansvarar för barnet. Den vuxne behöver dock ej vara med på trampolinerna.

Barn 11 år och uppåt
får komma hit själva och hoppa, men målsman ansvarar ändå för dem under deras tid här.

Kontakt
Mail: goteborg@jumpyard.se
Tel: 031 797 73 60

JumpYard Göteborg
Torpavallsgatan 4C, 416 73 Göteborg

Se vår faq

Obs! Detta är en förfrågan. Ibland kan det ta upp till 2 dagar innan ni får svar. Bokningen är ej bekräftad.