ERBJUDANDE TILL FÖRENINGAR

Erbjudande till föreningar hos JumpYard Helsingborg

Snart säsongsavslutning eller upptakt? Med JumpYards erbjudande till föreningar hittar du roliga lagaktiviteter som passar perfekt när det är dags för en aktivitet med laget eller föreningen.

Erbjudande till lag och föreningar
Vi på JumpYard älskar sport och föreningsliv och har därför ett erbjudande för er med hoppning, JumpSocks (greppstrumpor) och massa annat kul från 129 kr per person.

Priser

Vårt föreningserbjudande gäller bokningar om minst 10 personer och vårt bästa pris gäller måndag till torsdag när det inte är skollov.

Vårt erbjudande till föreningar & lag

Priser för 1 timmes hopptid. Skollov, helgdagar och klämdagar räknas till helgpriser.

Mån-tors

Fre-sön

129 kr/pers

179 kr/pers

Tillägg

Extratimme

Halv pizza

50 kr/pers

60 kr/pers

Vanliga frågor & svar

 • Vi blir fler/färre deltagare än vi bokat. Hur gör vi?
  Ni betalar endast för det antal som kommer och vi korrigerar ert antal på plats vid ankomst. Vi ser helst att ni betalar gemensamt och kom ihåg att vi inte tar emot kontanter på JumpYard.
 • Var kan vi äta pizzan vi bokat?
  Vi har 5 grupprum varav det största har ca 50 platser. Bokar ni på vardagar ingår grupprum i möjligaste mån, i annat fall tar ni plats i cafet. Grupprummen är bara i undantagsfall tillgängliga för helgbokning, vanligtvis är det då cafet som gäller.
 • Vad ingår när vi bokar pizza tillägget?
  Väljer ni pizza så är det en halv pizza per person som serveras. Blir ni inte helt mätta går det såklart bra att köpa till mer pizza på plats. Saft/vatten ingår.
 • Vi vill komma på skollov/röd dag. Vilka priser gäller?
  Under skollov och helgdagar gäller fre-sön priser.
 • Hur bokar jag?
  Detta erbjudande går bara att boka via formuläret nedan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 2 arbetsdagar med bekräftelse på er bokning.

VÄLKOMNA!

Obs! Din bokning är ej bekräftad. Detta är en bokningsförfrågan. Bekräftelse kan dröja upp till 2 arbetsdagar.