Roliga övningar på er konferens hos JumpYard

Hos Jumpyard kan ni boka in er på en rolig konferens som det kommer att pratas om länge!

Ni väljer själva hur ni vill att dagen ska se ut. Har ni några önskemål möter vi gärna dom, men vi kommer också gärna med förslag. Vi vet att alla grupper är unika och vi är vana vid att ta emot stora grupper och skapa upplägg som passar respektive grupp. Ni väljer själva hur ni vill att dagen ska se ut. Har ni några önskemål möter vi gärna dom, men vi kommer också gärna med förslag. Vi vet att alla grupper är unika och vi är vana vid att ta emot stora grupper och skapa upplägg som passar respektive grupp. 

Rolig konferens med roliga övningar

Väljer ni att boka er konferens hos oss är det antagligen för att ni tycker att det ska vara roligt att ha konferens! Det tycker vi också. I våra parker hittar ni trampoliner, klätterväggar och utmanande ninjabanor. Flera av våra parker erbjuder även SkyRider (en linbana i taget) som ni kan välja att lägga till på er bokning.

Aktiv konferens i trampolinparken

Tycker ni också att rörelse ska vara roligt? Då har ni kommit helt rätt! Att röra sig är det perfekta avbrottet, eller avslutet, på en konferens. Få i gång kroppen och hjärnan genom att spendera tid i vår trampolinpark tillsammans med kollegorna. Hos oss finns det något för alla.  

Annorlunda konferens med kollegorna – konferera i våra mötesrum och umgås sedan i parken

Vi har mötesrum där ni kan börja dagen med att konferera. Vi kan erbjuda frukost, men även lunch och fika. Därefter kan ni spendera tid i parken tillsammans, antingen gör ni det på egen hand eller så kan ni boka in er på en 3-kamp eller 5-kamp där vi finns med på plats och förklarar hur dom olika grenarna fungerar, håller poängräkning och hejar på. Såklart går det bra att enbart boka ett av våra mötesrum och inspireras av vår miljö.

Läs mer om våra konferensupplägg och boka på respektive parksida: